facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Annet Wolters

Schoonheidssalon Annet Wolters

Info

In mijn salon werk ik met het fantastische merk Maria Galland.

Geschiedenis

Hartelijk welkom op de site van Schoonheidssalon Annet Wolters.

Ik vind het erg leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn schoonheidssalon. Graag laat ik u dan ook kennis maken met mijn werkwijze en producten.

Maria Galland

Ik werk al jaren met de exclusieve producten van Maria Galland. U zult ervaren dat de wereld van Maria Galland u op een relaxte manier meevoert in ontspanning en schoonheid en behandelingen ondergaan zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt om tot een totale ontspanning te komen.

Afspraak

Kijkt u eens rond op mijn site, www.annetwolters.nl en maak telefonisch of via e-mail een afspraak. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Annet Wolters



"Al meer dan 20 jaar werk ik als schoonheidsspecialiste en heb ik mijn schoonheidssalon aan huis in Deventer.20 jaar geleden begon ik met de verzorging van de huid en het lichaam aan de buitenkant. Dat gaf veel voldoening. Maar een mooie huid komt ook van binnenuit. Ik vroeg me af hoe dat precies zat. Gaandeweg ontdekte ik hoe je jouw huid gezond, jong en stralend houdt door de juiste aandacht van buitenaf én van binnenuit te geven. Ik bied nu een totaalpakket voor de volledige verzorging van je lichaam, van buiten én vanbinnen. Daarmee zie je er niet alleen stralend en verzorgd uit, maar voel je je elke dag energiek, vitaal en lekker in je vel."
Adres: Sworminksweg 18, 7429 AK Colmschate, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570-655161
Stad: Colmschate
Route: Sworminksweg 18
Postcode: 7429 AK



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Deventer Colmschate, Beste Schoonheidssalon Deventer, Schoonheidssalon Deventer centrum, Schoonheidssalon Deventer vijfhoek, Schoonheidsspecialiste aan huis Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salone di Bellezza Salone di Bellezza 741 meter Even voorstellen…. Mijn naam is Amber Hof. Vanaf 23 Augustus ben ik als schoonheidssp...
Recensies
Bij Annet voel je je echt meteen welkom. Het is warme maar ook professionele schoonheidsspecialiste. De gezichtsbehandeling die ik kreeg met massage was heerlijk, ik was hierna helemaal ontspannen. Ook werkt ze met mooie kwaliteitsproducten. Ik ben echt enthousiast en ik heb mijn moeder al een gezichtsbehandeling bij Annet cadeau gegeven. En als je ergens vragen over hebt dan legt ze je dit graag uit. Je ziet dat ze veel passie voor haar vak heeft en ik ga zelf zeker regelmatig terug komen.
Ik kreeg een behandeling cadeau van mijn moeder en wat een prachtige plek heeft zij uitgekozen! Het was ook meteen mijn eerste keer en ik had het zo naar mijn zin. Annet is een bekwame vrouw die erg veel passief heeft voor haar vak. We voelden ons meteen heel erg welkom. Ze heeft er alles aan gedaan om ons comfortabel te laten voelen en voor ons om te relaxen. Daarnaast waren de behandelingen echt chef’s kiss. Mijn gezicht voelt zo ontzettend zacht aan, vlekjes weg. Toen mijn vrienden me erna zagen zeiden ze dat ik een glow had. Ik ben zeer tevreden en kan niet wachten op de volgende afspraak!
Heerlijke schoonheidsbehandeling gehad. Annet neemt alle tijd echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar
Annet is een hele fijne schoonheidsspecialiste die alle tijd & aandacht voor je heeft. Naast een heerlijke gezichtsbehandeling en nek- en armmassage, geeft ze ook prettig en vakkundig advies over de beste gezichtsverzorging afgestemd op jouw huid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid