facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Anne

Schoonheidssalon Anne
"Bij schoonheidssalon Anne in Nuland kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, verzorgingsproducten, workshops, events, accessoires, parfums en diverse andere producten voor zowel vrouwen als mannen. Anne is gespecialiseerd in exclusieve huidverzorging. Zij adviseert hoe uw huid verbeterd kan worden of gezond blijft. De behandelingen zijn van hoge kwaliteit. In de behandelingen wordt gewerkt met de gerenommeerde merken Systéme Dermatologique, Maria Galland en La Colline. In het exclusieve advies voor uw huid worden producten opgenomen die u thuis gebruikt. Dit wordt aangevuld met een behandeling in de frequentie die u prettig vindt. Samen met u wordt bepaald welke aanpak passend is."
Adres: Cronenakker 1, 5391 ge Nuland
Telefoonnummer: 073-5324724
Stad: Nuland
Route: Cronenakker 1
Postcode: 5391 ge


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:30
Dinsdag: 08:30 - 22:30
Woensdag: 08:30 - 21:45
Donderdag: 08:30 - 22:30
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Beauty Palace The Beauty Palace 202 meter Na lang twijfelen hiernaartoe gegaan om mijn wenkbrauwen weer mooi te laten maken met...
Het goede gevoel Het goede gevoel 411 meter Heel goed gevoel na de goede behandeling !!! Dank je wel Judith!!!
Beau by Bo Beau by Bo 1 km Wilt u graag meer informatie stuur mij gerust een berichtje �0627228438 Alle behandel...
Susan Sensation of Beauty Susan Sensation of Beauty 1 km Iedere behandeling is top. Hoge kwaliteit. Ben heel tevreden en een blije klant.
Recensies
Goede producten en fijne behandelingen!! Je voelt je koning en krijgt goede adviezen van Anne. Ook altijd leuk om daar een kadootje uit te zoeken voor iemand of voor jezelf , met veel aandacht ingepakt!
Anne is geweldig! Ik ben zo blij dat zij mij helpt om mijn huid in topconditie te houden. Helemaal top als adviseur en persoon.
Anne heeft zoveel passie voor haar vak, dat voel je zodra je de drempel over stapt. Heerlijke sfeer, leuk winkeltje erbij en een geweldige salon
Vriendelijk ontvangst met een professioneel advies. Ik heb de La Colline behandeling ervaren en die was geweldig, heerlijke producten waar ik ook echt verschil van zie! Top!
Anne is niet alleen geweldig in haar vak het is ook een topper als persoon!
Geweldig resultaat van de behandeling! Anne is erg professioneel en kundig!
Prima salon prima advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid