facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidspraktijk Naturel

Schoonheidspraktijk Naturel

Info

Ik ben Jory Valkhoff, 24 jaar en afgestudeerd Schoonheidsspecialiste. Nadat ik 2 jaar ervaring heb opgedaan op cruiseschepen internationaal en daarvoor ook in London nog internationaal ben opgeleid, kan ik eindelijk mijn droom laten uitkomen!

Adres: Gasthuislaan 22, 8331MX Steenwijk
Telefoonnummer: 0657218004
Stad: Steenwijk
Route: Gasthuislaan 22
Postcode: 8331MX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Dio 't Diep Salon Dio 't Diep 336 meter Prima zaak, alleen niet correct dat mijn eerder gespaarde punten niet mee genomen wo...
Miranda's Beautysalon Miranda's Beautysalon 622 meter Hele goede schoonheidsspecialiste. Ze houdt goed rekening met je wensen, is precies, ...
Safrané salon de Beauté Safrané salon de Beauté 1 km Wenkbrauwen geëtaleerd. Grondig en nauwkeurig!
Salon 7 Salon 7 2 km Welkom bij Salon 7! Bij mij kunt u terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. N...
Salon-Natasha Salon-Natasha 3 km Heel erg leuk en mooi. Top gastvrouw. Echt de moeite waard
Pedicure Bij Bianca Pedicure Bij Bianca 3 km Ontzettend goed en vakkundig geholpen met een pijnlijke likdoorn. Tips gekregen en fi...
Recensies
Soleil is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste die op ieder gebied zeer vakkundig is. Ze werkt met uiterste toewijding en rust niet totdat het gewenste resultaat is verkregen. Ze neemt alle tijd voor de klant, bij haar niet snel, snel en zoveel mogelijk klanten op een dag. Ze streeft altijd naar het allerbeste resultaat! Diverse behandelingen al laten doen, wimpers, wenkbrauwen, massages en uiteraard de nagels. Zodra ik de drempel overstap wordt ik relaxed en onderga ik in alle rust de behandeling, tijdens de wimperbehandeling slaap ik zelfs! De klant is bij Soleil nog echt koning!
Met zoveel toewijding, geduld, professionaliteit en passie voor haar beroep is Soleil een fantastische schoonheidsspecialiste! Ze luistert goed naar je wensen, zodat het resultaat is wat je ervan hebt verwacht of zelfs nog veel beter! Dankzij haar vakmanschap en uiterste nauwkeurigheid is de permanente make up eyeliner/wenkbrauwen, die ze bij heeft aangebracht, prachtig geworden. In haar mooie salon voel je je gelijk op je gemak en de sfeer is zeer relaxed. Natural en Beauty is “de” salon om je door Soleil te laten behandelen en mooi te laten maken! Ze rust niet voordat ze het optimale resultaat heeft bereikt en daarvoor neemt ze alle tijd!
Een hele fijne beautysalon! Soleil is heel gastvrij, neemt alle tijd voor je en werkt heel precies. De salon is schoon, gezellig en je voelt je er gelijk op je gemak. Ik heb er onlangs mijn wenkbrauwen laten doen en ik ben erg blij met het resultaat.
Al een lange tijd ben ik vaste klant bij Solei en ik ben uit de grond van mijn hart zo blij dat ik deze vrouw heb leren kennen! Bij het eerste moment hadden wij meteen al een klik. Ze begint met het bekijken van het oog om de juiste wimpers erbij te matchen. Nadat er een nieuwe set wimpers is gezet geloofde ik mijn eigen ogen niet. Het is prachtig, elke keer weer! Solei zet de wimperextensions met veel liefde, passie en geduld. Wanneer je komt voor je vervolg afspraak neemt Solei de tijd om je wimpers eerst te verzorgen en schoon te maken. Dit is toch echt de basis van mooie wimperextensions want wanneer je wimpers schoon zijn komen de wimpers ook veel beter tot zijn recht. Wil jij ook mooie wimpers welke met liefde worden gezet? Aarzel dan niet langer en plan meteen een afspraak in bij Salon Natural & Beauty.
Soleil is een fantastische schoonheidsspecialiste. Ze werkt heel nauwkeurig. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en eyeliner permanent aan laten brengen. Ze heeft het zó mooi gedaan! Ik ben heel blij met Soleil.
Soleil is een ontzettend lieve vrouw. Ze maakt altijd tijd voor je en is super goed in haar werk! Ik kom bij Soleil voor verschillende behandelingen en in alles is ze hartstikke goed. Echt een aanrader!
Ik ben zeer tevereden over deze salon. Onlangs heb ik permanente make-up voor mijn wenkbrauwen laten zetten en het is prachtig. Er wordt erg secuur en super netjes gewerkt. Daarnaast neemt ze alle tijd voor je! Echt een aanrader!
Soleil is echt een professional in haar vak. Zeer effectieve behandelingen en er wordt altijd een advies op maat gegeven Waardoor het gewenste resultaat altijd wordt behaald. Zeker een aanrader!
Aardige vrouw die heel goed is in haar werk. Ze heeft een poosje geleden mijn wenkbrauwen gedaan. Ik ben ook zeer tevreden met het resultaat en de service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid