facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidsinstituut La Plus Belle

Info

gezichtsbehandelingen, massage, pedicure, nagelstyling, zonnebank, make-up, gellak

Adres: Heulbrug 6, 3281XG Numansdorp
Telefoonnummer: 0186655005
Stad: Numansdorp
Route: Heulbrug 6
Postcode: 3281XG



op zoek naar gerelateerd: Waxen numansdorp, Pedicure Numansdorp, La plus belle nachthemden, Manicure Numansdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drogisterij/parfumerie ''Les Deux'' Drogisterij/parfumerie ''Les Deux'' 84 meter Ja een echte drogisterij-parfumerie, dat Les Deux aan de Voorstraat te Numansdorp. Ik...
''Nagelsalon Jeannette'' ''Nagelsalon Jeannette'' 519 meter Goede service en perfecte nagels!
Shirley's Beauty Care Shirley's Beauty Care 8 km Nagelstudio (Magnetic), Schoonheidssalon (Sothys), Herbalife en Forever
Recensies
Pedicure, manicure en schoonheidssalon, vriendelijk personeel, prima behandelingen
Ik ben al klant bij jullie vanaf de opening van jullie eerste filiaal aan de Burg. de Zeeuwstraat. Tot op heden ben ik nog steeds een zeer tevreden klant en dat is dus al heeeeeeel veel jaren. Een groot compliment aan jullie team is hierbij op z'n plaats, omdat ik telkens weer een warm welkom ervaar als ik de salon binnen treed. Ik voel me erg op m'n gemak en verheug me altijd op de aangename en professionele behandelingen.
Een behandeling bij La Plus Belle is altijd heerlijk. Daarnaast zijn de medewerkers alijd even hartelijk en vriendelijk. Aan te bevelen dus!
Erg fijn dat ze zoveel behandelingen aanbieden! Een prettig team! Ook hebben ze mijn bruidsnagels verzorgd, super mooi gedaan!
Goed geschoold vriendelijk personeel. Klant is koning. Veel mogelijkheden op gebied v behandelingen gezicht handen lichaam voeten.
Wat een mooie zaak en wat een vakkundig en gezellig personeel zijn hier. De eigenaren zijn top bezig hier. Ik word hier prima en goed geholpen. Kom hier graag!!!
Ik kwam helemaal relaxt thuis heerlijke en ontspannen, een gezichtsbehandeling gehad, een woord geweldig...
Vandaag glamourworkshop gehad bij la plus belle ,super leuk ,weer nuttige tips gekregen en prachtig opgemaakt !!Bedankt Corrie en Jacqueline .
Zeer vriendelijk team in een mooie salon! Veel behandelingen mogelijk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid