facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoondijke Actief

Info

Op deze pagina vindt u een overzicht van activiteiten die georganiseerd worden in Schoondijke door de activiteitencommissie, ijsclub en de Keet (jeugdsoos)

Geschiedenis

de Keet is ook per mail bereikbaar:
[email protected]

Adres: Dorpsstraat 53, 4507 BJ Schoondijke
Telefoonnummer: 0628279872
Stad: Schoondijke
Route: Dorpsstraat 53
Postcode: 4507 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manege Smiro Manege Smiro 891 meter RIJLESSEN: Vanaf 7 jaar kunnen kinderen bij ons op rijles komen. Er worden bij de be...
Recensies
Prima onderhouden Trek mountainbike gehuurd
Goede eBikes, een eerlijke prijs en geen borg. Over de inlevertijd wordt niet moeilijk gedaan. Tevens een toplocatie om vanuit te vertrekken als je langs de kust wilt fietsen. Het contact met de verhuurder verliep erg prettig. Zeker een aanrader!
Electrische fietsen voor twee weken gehuurd, superfijne fietsen en goede service met brengen naar Cadzand en na twee weken weer ophalen. Voor een eerlijke en goede prijs.
Super service, fietsen werden gebracht en opgehaald. Lekke band, even een telefoontje en er werd gelijk een nieuwe fiets gebracht. Top!
Bindingsactiviteit " Expeditie Robinson" op het strand van Breskens. Goed georganiseerd en we hebben het reuze naar ons zin gehad. De dag afgesloten met een heerlijke bbq op de boerderij.
Gebeld, geen plaats binnen een uur teruggebeld we hebben nog wat kunnen regelen jullie kunnen toch mee . De tocht was leuk goed geregeld ga zo door
Leuke fietstocht en lekker relaxen op het terras.
Fijne dag gehad
Gezellig & Veel variatie, echte aanrader
Leuke mensen en activiteiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid