facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonbrood Occasions

Schoonbrood Occasions

Info

Uw adres voor Occasions en auto import

Adres:
Telefoonnummer: 06-44209606
Stad: Oirsbeek


Recensies
Na het lezen van de reviews wil ik toch het volgende even kwijt. Begin augustus hebben wij een mooie Ford Mondeo gekocht. Er waren enkele mankementen maar die zijn, zoals met de heer Schoonbrood afgesproken, zeer tot onze tevredenheid hersteld. We genieten van een mooie en goed functionerende Auto. We kunnen Schoonbrood Occasions dan ook zeer aanbevelen als verkooppunt!
We hebben 6 weken geleden een mercedes hier gekocht auto van bijna 10.000 euro nee hoor auto was helemaal oke hij was net drie dagen er voor apk gekeurd alleen een parkeer lampje werkte niet Nou dachten we dan zit dat wel goed Niets bleek minder waar de helle achter ophanging was weg gerot en alles was afgescheurd van de wiel ophanging de remschijven waren zo ver op dat hij hier mee al niet door de keuring kon komen gewoon een levens gevaarlijke auto en wat Zecht de heer schoon brood ja u heeft geen garantie wat voor surves geef je als je bijna 10 mil betaald wat er aan mankeert is een parkeer lampje nou mensen de heer schoonbrood is nu niet meer thuis inmiddels onkosten gehad hij Zecht dan ja u heeft geen garantie auto van bijna 10 mil je dus mensen wees gewaarschuwd ik ga dit dan ook hoog opspellen de mercedes dailer staat ons bij daar is inmiddels de achter brug gerepareerd ook hun zijden deze auto had nooit een apk goedkeuring mogen krijgen en de RDW gaan we óók onderzoek laten doen hoe deze auto een apk kon krijgen
We hebben hier anderhalve week geleden hier onze nieuwe occasion gekocht. Zeer tevreden over de auto en afhandeling, reageert snel op berichten. Ons verzoek was om nog een trekhaak te plaatsen onder onze aankoop, dit was geen probleem! Een halve week later waren alle onderdelen aanwezig. De dag van de afspraak nog kostenloos een vervangende auto mee. Wij zijn zeer tevreden!
Koop hier nooit een auto. We hebben er tot onze spijt een heel mooie auto ingeleverd voor een op het oog goed uitziende auto. Gouden bergen werden ons beloofd, zou worden nagekeken, bekleding zou worden schoon gemaakt, sigarettenaansteker was er niet bij, kwam weken later per post, omdat ik hem niet meer wilde ontmoeten.Verder was er van alles mis mee. Minstens iedere paar weken kwam er weer een mankement naar voren. En als je reclameerden was er niets mis met de auto. Bij de aankoop wilde hij een navigatie scherm afleveren dat jaren niet was bijgewerkt en toch volhouden dat alles in orde was. Naar lang aanhouden werd dit opgelost. We hebben de auto ingeruild bij een andere garage. Nu wel helemaal in orde omdat we er van alles aan hebben moeten laten reparen. Laat je niet misleiden door zijn mooie praatjes. Zeer teleurgestelde familie Willems.
Mensen koop hier alsjeblieft geen auto! Een dik half jaar geleden kochten wij hier een auto. Op een barst in de vooruit na en verder wat kleine plekjes op de auto zag de auto er goed uit. Hij reedt super bij de testrit maar je voelde hem wel herhaaldelijk trillen wanneer de auto stationair liep. Verkoper gevraagd maar volgens hem lag dit aan de draagarm daar ik zelf weinig verstand van auto's heb, niks achter gezocht. Na een paar maanden begonnen de problemen steeds groter te worden. Steeds meer reparaties door lekkende en / of defecte onderdelen. Toen we uiteindelijk op de snelweg stil kwamen te staan met 2 kleine kinderen was de maat vol, deze was niet eens veilig achteraf bleek dat er slangen gewoon dichtgekit waren! Na contact met de verkoper gehad te hebben konden we alleen op het oog al een oude versleten auto ruilen met de onze, nee bedankt. Verder alleen wat zinloze reacties maar verder geen stappen om ook maar iets te helpen of dergelijke. De auto is ingeruild bij een andere garage waar ik van harte hoop dat hij de sloop op gaat. Dit verkoop je mensen niet.
Al 5 auto's via schoonbrood Occasions gehaald binnen onze familie. De vrouw 2x , de zoon , zus , nichtje allemaal tevreden. Met één auto idd een probleempje gehad maar is netjes opgelost.
Prima ervaring gehad bij onze uit Duitsland geïmporteerde auto. Alles conform afspraak en de auto rijdt als een zonnetje!
Vertaald door Google Uitstekende aankoop, zelfs over een lange afstand. Betrouwbaar en zeer correct. Beste advies en ondersteuning voor mijn gebruikte auto aankoop bij Dhr. Schoonbrood. Graag weer, maar ik hoop nog heel lang in mijn nieuwe "oude" te mogen rijden :-. Origineel Hervorragende Kaufabwicklung auch über eine große Distanz hinweg. Zuverlässig und sehr korrekt. Beste Beratung und Unterstützung für meinen Gebrauchtwagenkauf bei Herrn Schoonbrood. Gerne wieder, aber ich hoffe meinen neuen "Alten" jetzt noch sehr lange zu fahren :-.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid