facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoon-Wonen.nl

Schoon-Wonen.nl

Info

Schoon-Wonen is een gespecialiseerd reinigingsbedrijf in het reinigen van o.a. matrassen, tapijt, vloerkleden, meubels en autobekleding.

Geschiedenis

Ik ben Bastian Meijer eigenaar van Schoon-Wonen.nl een gespecialiseerd reinigingsbedrijf in het reinigen van o.a. matrassen, tapijt, vloerkleden, meubels en autobekleding.

Met mijn mobiele reinigingsapparatuur kom ik gewoon bij u thuis of op een andere gewenste locatie (mits stroom en water). Mijn werkgebied is ongeveer 50 km rondom Leeuwarden en bestrijkt dus ongeveer de provincie Friesland.

Iedere reiniging vraagt een eigen aanpak
Iedere reiniging vraagt zo zijn eigen aanpak. Wij hebben daarom de beschikking over sproei-extractie reiniging, stoomreiniging, droog diepte reiniging en UVC reiniging.

Mijn streven is tevreden klanten. Door van Mond-tot-mond reclame wil ik nieuwe klanten werven.

Daarnaast kunnen mijn klanten in heel 2015 gebruik maken van een aantrekkelijke INTRODUCTIEPRIJS en een GRATIS proefreiniging. Wilt u hierover meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op of kijk op www.schoon-wonen.nl

Wanneer u uw matras, bankstel, vloerkleed, tapijt of autobekleding wilt laten reinigen dan ben ik hierbij graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Bastian Meijer

Adres: Notaris Hellemastrjitte 4, 9104JS Damwoude
Telefoonnummer: 0627126658
Stad: Damwoude
Route: Notaris Hellemastrjitte 4
Postcode: 9104JS



op zoek naar gerelateerd: Matras reinigen Friesland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid