facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SchoolvoorCoaching

SchoolvoorCoaching

Info

SchoolvoorCoaching levert sinds 1997 een belangrijke bijdrage aan het fundament voor vakmanschap in teamcoaching, coaching en coachend leiderschap via leergangen en trainingen. We delen clips, tips & events.

Geschiedenis

SchoolvoorCoaching levert sinds 1997 een belangrijke bijdrage aan het fundament voor vakmanschap in coaching. Maandelijks starten nieuwe open leergangen en trainingen. Specialisaties zijn individuele coaching, teamcoaching en organisatiecoaching, coachend leiderschap, persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei via coaching. Ontdek jouw Next Step.

Adres: Biltstraat 200, 3572 BS Utrecht
Telefoonnummer: 0031 (0)30 3035 271
Stad: Utrecht
Route: Biltstraat 200
Postcode: 3572 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Biltstraat 200 Utrecht, Teamcoaching school voor Coaching, School coach vacature, Coaching workshop, Opleiding Coaching Utrecht, Coaching training, Systemisch werken Utrecht, Coaching voor professionals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch First Dutch First 3 km Vertaald door Google Zeer gunstig gelegen Nederlandse taalschool. Moderne lestechniek...
Recensies
De training Coachtechnieken 1-op-1 gevolgd bij SchoolvoorCoaching en ik ben erg tevreden! Fijn om in drie dagen tijd echt de diepte in te kunnen gaan en dat met Leonne Timmermans, een zeer professionele trainer/coach. Een opleiding waar ik op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb!
Zeer tevreden over de School voor Coaching, waar ik de opleiding Coaching voor Professionals volgde. Zeer ervaren en betrokken trainers met veel individuele aandacht. Intensieve opleiding met veel ruimte voor oefenen, waardoor je naast de theorie gedurende de opleiding een behoorlijk basis ervaring opdoet. Zéér aan te raden!
Goede coaches
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid