facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoolvoetbal Regio Beilen

Schoolvoetbal Regio Beilen

Info

Pagina voorscholen, leerkrachten, leerlingen en belangstellenden die informatie willen over het schoolvoetbal in de regio Beilen.

Geschiedenis

Nieuws over het Schoolvoetbaltoernooi Regio Beilen



"FIT Boys wil een toegankelijke vereniging zijn, laagdrempelig en een plaats waar iedereen zich thuis voelt in een gemoedelijke sfeer. Zo optimaal mogelijk gebruik maken van een prachtige accommodatie en sportieve uitdagingen aangaan in een respectvolle sfeer. Voetballen bij FIT Boys is voor iedereen haalbaar en dit in een veilige, sociale en sportieve omgeving. Onze jeugdopleiding stimuleert het teamgevoel en haalt voetbalkwaliteiten naar boven. Zowel opvoedend als disciplinair met een focus op betere prestaties. De trainers zijn leden van de vereniging die met veel enthousiasme de elftallen training geven.Op 24 augustus 1953 is c.v.v. FIT Boys opgericht."
Adres: Eursingerweg 14, 9411 BB Beilen
Stad: Beilen
Route: Eursingerweg 14
Postcode: 9411 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stefanuskerk Beilen Stefanuskerk Beilen 1 km Hele mooie oude kerk.
Recensies
Gezellige vereniging. Mooi complex.
Erg goede kroketten en gehaktballen. En super personeel achter de bar en in de keuken! Aanrader!
Ik vond een slechte evaring een man werd boos omdat we door een ingezaaid veld lopen dat kan ik snappe maar was niet afgezet want we speelde in een hoek helemaal verstopt en in de rust kregen we thee waar ik van vond het was al warm waar door de spelers niet dronken en de kleedkamer was echt smeeig.
Nette club! Goede koffie.. glad hoofdveld.Mooie originele entree kaartjes
Mooie velden..dubbele kantine. Van 2 sportclubs.. ziet er goed uit
Ziet er goed en verzorgd uit.
Gezellige vereniging met leuke kantine
Lekkere gehaktbal en koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid