facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schooltrans

Schooltrans

Info

Transport opl.
NIWO vergunning opl.
C / CE / CODE 95 / TRACTOR / TAXI / BUS



Label

Bank NL46 KNAB 0765 1623 34
KVK 64268616
BTW NL855592308B01
De opleidingen van SCHOOLTRANS Opleidingen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en erkenningen.
CBR
IBKI
CCV

Producten

Autobus ,Vrachtwagen , Taxi,
Na scholing code 95
Transport opleidingen
T Rijbewijs Tractor opleiding



"Schooltrans BV is gespecialiseerd in het geven van opleidingen voor het T rijbewijs, vrachtwagen rijbewijs en tevens code 95 nascholing voor vrachtwagen chauffeurs. Door onze meer dan 50 jarige ervaring en Duizenden examens weten wij als geen ander wat op de examens van u verwacht word. U kunt ons zowel telefonisch buiten onze vakantie dagen om 7 dagen per week van 8:00 s 'morgens tot 21 S 'avonds bereiken. Wij staan u dan ook graag te woord."
Adres: STEENPAD 11, 4797SG Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 2064 7596
ln.snartloohcs@ofni
Stad: Willemstad
Route: STEENPAD 11
Postcode: 4797SG



op zoek naar gerelateerd: nascholing code 95 zuid holland, aanbieding code 95, waar kan ik code 95 halen, code 95 halen kosten, code 95 brabant, chauffeur worden via uwv, goedkoop code 95 halen, code 95 halen in een week
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Kees Saarloos Autorijschool Kees Saarloos 127 meter En zo doe je je werk
Recensies
Alhoewel de opleiding tot het behalen van het T-rijbewijs goed is, heb ik minder goede ervaring wat betreft het inplannen van de lessen. De lestijden en -data worden per mail doorgegeven, er wordt hiermee geen enkele rekening gehouden met de agenda van degene die les krijgt. Ik heb meerdere keren de lesweek moeten verplaatsen, omdat het voor een 16-jarige scholier niet mogelijk is om zomaar een week vrij te nemen. Uiteindelijk is het wel gelukt, maar mijn school was er niet heel blij mee. Dus nogmaals: goede leskwaliteit en -ervaring, maar het rekening houden met de klant kan op een aantal punten echt beter.
Ik heb een fijne ervaring gehad bij Schooltrans BV. Ze hebben mij binnen een week opgeleid met geslaagd resultaat. De rijinstructeur geeft goede adviezen en bereid je goed voor op het examen.
Het was weer een geslaagde week bijscholing code95
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid