facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoolkrant.nl

Schoolkrant.nl

Info

Schoolkrant.nl is een van de meest innovatieve en toonaangevende leveranciers voor het makkelijk en snel vervaardigen van schoolkranten.

Geschiedenis

Normaal gesproken vind je hier een stoffig verhaal over waar we voor staan, wie we zijn etc. 18 jaar geleden begonnen de mensen achter Schoolkrant.nl met het aanbieden van standaard schoolkranten via internet. Al snel waren we een van de grootste spelers op de Nederlandse markt en bewezen we keer op keer dat schoolkranten bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kon. En dat doen we nog steeds. Schoolkranten voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, dat is onze passie. Welkom bij Schoolkrant.nl. Makkelijk en Snel, Schoolkrant.nl.

Bekijk ons product assortiment

Makkelijk en Snel!
De laagste prijzen van Nederland
Gratis bestandscontrole & verzending
Professioneel advies & eigen drukkerij
Gegarandeerde kwaliteit & levertijd
Spoedlevering mogelijk
Ons bestelproces

Bij Schoolkrant.nl geloven we in kwaliteit, maar zeker in gemak. Waar het op negen van de tien drukwerk bestelsites bijna een sport is om een order te bestellen, proberen wij om jou het leven makkelijk te maken. Hoe? Door een simpel bestelproces bijvoorbeeld. Met slechts vier klikken bestel je bij Schoolkrant.nl je drukwerk. Dat is wel eens anders.

Onze prijzen

Onze prijzen behoren tot de laagste van Europa. Hoe dat kan? Slim orders van diverse klanten combineren op grote vellen, en dan drukken. Op de beste machines, met de beste mensen en met hoge snelheid. Bizarre obsessie voor automatisering en procesoptimalisatie, dat zit bij ons in de genen. En dat merk je in de prijs.

Hoge kortingen voor professioneel bestellers

Prijs is belangrijk in onze markt. Daarom biedt Schoolkrant.nl je op onze toch al erg lage prijzen nog een mooie korting, die fors kan oplopen, maar die altijd direct al start. Zo profiteer je direct van het voordeel van partner zijn!

Onze obsessie voor jou

Wij houden van je. En niet alleen als je klant bij ons bent, maar wel een beetje meer, daar moeten we eerlijk in zijn. Bij Schoolkrant.nl geen kleine lettertjes, verborgen kosten en schimmige afspraken, maar gewoon weten wat je krijgt. En die obsessie voor jou gaat ver: “Niet tevreden, geld terug” is voor ons dan ook echt wat het zegt. En dat garanderen we zwart-op-wit!.

Onze mensen

Eerlijk is eerlijk: Toen de makers van Schoolkrant.nl meer dan achtien jaar geleden met het aanbieden van gestandaardiseerd schoolkranten startte, lagen de meeste online schoolkrantaanbieders nog met een luier om en een speen in de mond in bed. We durven best te zeggen dat we de afgelopen jaren veel geleerd hebben, en die ervaringen gebruiken we om jou als klant beter te helpen. Wij hebben het leukste team van Nederland, dat durven we gewoon te zeggen. Goed in wat we doen, eerlijk in wat we zeggen en gesneden uit het juiste hout. Vrienden, zo mag je ons ook noemen. En wil je meedoen met de show en denk je dat je er tussen past? Dan horen of zien we je graag!

Adres: Rivium 2e straat 24, 2909 LG Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180690970
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Rivium 2e straat 24
Postcode: 2909 LG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid