facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor School4Us

School4Us

Info

Opleidingsinstituut School4us is een modern instituut waar opleidingen gevolgd kunnen worden voor (medisch) pedicuren en schoonheidsspecialisten.

Geschiedenis

School4us leidt op tot pedicure, medisch pedicure en schoonheidsspecialisten. Verder worden er workshops gegeven die een prachtige aanvulling zijn op je schoonheids- en/of pedicuresalon.

Wil je een deeltijdopleiding combineren met je baan en/of gezin? Ben je al specialist en wil je je mogelijkheden uitbreiden? Wil je naast je beroep nog een vak uitoefenen in de uiterlijke verzorging?

Investeer in jezelf en vergroot je kansen door te werken in de uiterlijke verzorging. Een mooi beroep met veel mogelijkheden, een nieuw begin.

School4us is gevestigd in Woerden, regio Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Neem een kijkje op de site en voor meer informatie kun je altijd terecht bij School4us. Klik hiervoor op de button "contact."

School4us wordt geleid door Irene Kleijweg en Els Vanhove.

Adres: Tjalk 82, 2411 NZ Bodegraven
Telefoonnummer: 0645698085
Stad: Bodegraven
Route: Tjalk 82
Postcode: 2411 NZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
School of Universal Handanalysis School of Universal Handanalysis 6 km The School of Universal Handanalysis offers a training to handanalyst by means of a c...
Verkeersschool Daneel Verkeersschool Daneel 9 km Verkeersschool in Bodegraven
Onderwijspraktijk 'Een Stap Wijzer' Onderwijspraktijk 'Een Stap Wijzer' 9 km Een omgeving vol met vakmensen met een passie voor de zorg, werkend met de laatste ke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid