facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor School's Cool Lingewaard

School's Cool Lingewaard

Info

School's Cool Lingewaard ondersteunt kwetsbare leerlingen op de basisschool en het VO door vrijwillige mentoren te koppelen aan deze leerlingen.

Geschiedenis

School's Cool Lingewaard biedt kansrijke, kwetsbare leerlingen extra ondersteuning. Binnen gezinnen kunnen er omstandigheden zijn waardoor kinderen/jongeren wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken van een mentor.

Daniëlle van Deutekom en Heidy Daatzelaar starten met 2 programma’s, namelijk 12- en 12+. In het 12- programma richten we ons op de kwetsbare doelgroep die op de basisschool zit. Zij komen in aanmerking voor extra hulp bij rekenen, taal en lezen, met als doel dat kinderen makkelijker meekomen in de groep. Ondersteuning zal gericht zijn op de leerdoelen van het kind, die worden aangegeven door de leerkracht.

Binnen het 12+ programma zijn we gericht op de kwetsbare jongere die de overstap gaat maken naar het voortgezet onderwijs. De stap van de basisschool naar de brugklas is groot. Voor een aantal kinderen te groot. Het doel van School's cool is de kans op een succesvolle loopbaan in het voortgezet onderwijs te vergroten en vroegtijdig schoolverlaten te voorkomen.

De leerlingen krijgen een eigen mentor die hen wekelijks ondersteunt.
De mentor is een goed opgeleide vrijwilliger die met geduld, aandacht en enthousiasme een leerling gedurende enige tijd extra aandacht geeft.
De leerlingen ontwikkelen hun kwaliteiten en talenten beter en krijgen meer zelfvertrouwen. Ook leerlingen die in de latere leerjaren ondersteuning nodig hebben komen hiervoor in aanmerking.

Wilt u meer weten over School’s Cool Lingewaard? Of lijkt het u wat om mentor te zijn van een kwetsbaar kind? Neem dan contact met ons op!
U kunt mailen naar: [email protected] of bel naar Daniëlle 12- (06-57214070) of Heidy 12+ (06-39213585)
Volg ons op Facebook!

Adres: Imkerstraat 16, 6681 AZ Bemmel
Stad: Bemmel
Route: Imkerstraat 16
Postcode: 6681 AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeardMan BeardMan 355 meter Super lekker gegeten. De spareribs is lekker mals in een woord geweldig. En erg snel ...
Klarenbeek Vastgoed Klarenbeek Vastgoed 696 meter Erg prettige ervaringen gehad met Henri Klarenbeek. Adequate opvolging en veel contac...
Senvimar, honden uitlaat en oppasservice Senvimar, honden uitlaat en oppasservice 948 meter Senvimar honden uitlaat en oppasservice is een kleinschalige opvang. De dieren komen ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid