facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schonenberg Planten

Schonenberg Planten

Info

Boomkwekerij-Afhaalcentrum Schonenberg is de leverancier van planten voor zowel hoveniers, tuincentra en grootgroenvoorzieners als particulieren.



"Schonenbergplant in Volkel biedt een uitgebreide keus aan tuinplanten en bomen van de hoogste kwaliteit. We zijn de vaste partner en leverancier van veel tuinprofessionals: van hoveniers en tuinarchitecten tot grootgroenvoorzieners. Maar ook particulieren weten al jaren de weg naar ons plantencentrum te vinden.In onze kwekerij van 3,5 hectare en het plantencentrum van 1,5 hectare hebben we een breed assortiment op voorraad. Van vaste planten, klimplanten, heesters en coniferen tot leibomen, klim- en stamrozen en mediterrane planten. En dat het hele jaar door."
Adres: Brabantstraat 20a, 5408 PS Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413273301
Stad: Volkel
Route: Brabantstraat 20a
Postcode: 5408 PS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kwekerijbenodigdheden, Vaste planten kwekerij particulieren, Planten groothandel voor particulieren, Cursus planten verzorgen, Planten kwekerij Oss, Schoonenberg, Planten kopen Veghel, Tuinplanten Uden
Recensies
Hier wordt je altijd goed geholpen, ook als je voor iets kleins komt, altijd prima advies.
Fijn en snel geholpen. Denken veel met je mee.
Wij zijn decoratie, net zoals de prachtige plantjes die er verkocht worden. Wie geen grote mond heeft maar braaf wacht bij de kassa word hier overgeslagen terwijl ondertussen iedereen vrolijk voor kruipt. We hebben hier vaker grote orders aan bomen geplaatst en telkens onaardig behandeld door de bezorger maar dit was toch echt de druppel. Tot nooit weer!
Prima advies en keus genoeg. Alles netjes en overzichtelijk opgesteld.
Wij waren zeer verrast door de keuze en de tips het grote assortiment en de prijzen ook deze waren heel betaalbaar. Ook het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam ZEKER een aanrader. TOP.
Bij mijn bezoek ben ik uitstekend geholpen met het kiezen van de juiste soort beplanting voor mijn voortuin. De goede kennis van welke soorten in welk seizoen bloeien, hoe de bloei eruit ziet en hoe te snoeien of te onderhouden waren van de juiste kwaliteit. Het plantencentrum heeft een mooie ruime opzet op een grote buitenlocatie waar al het aanbod per categorie staat.
Een zeer goed plantencentrum en kwekerij. Met vakkundig personeel en goede adviezen. Je kunt hier ook voorbeelden zien van volwassen bomen. Zo krijg je een goede indruk van het uiterlijk en formaat.
Mooi assortiment
Top bedrijf. Klantvriendelijk. Spreken je altijd aan als je rondloopt, vrijblijvend advies over alles wat met de planten te maken heeft of je persoonlijke tuinsituatie en eventuele oplossingen. Prijzen ook beneden de standaard intratuinen en tuinwerelden. Klant en product gericht en niet zichtbaar alleen maar commercieel.
Wederom goed en fijn geholpen. Duidelijk uitleg gekregen over de vraag die we hadden. Toppie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid