facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scholtmeijertuning

Scholtmeijertuning

Info

De Chiptuningspecialist van het Noorden!!
Laagste prijsgarantie!!
Niet tevreden geld terug!!
Tot wel 12% zuiniger rijden!!

Adres: De Noesten 22, 9431TC Westerbork
Telefoonnummer: 0651044610
Stad: Westerbork
Route: De Noesten 22
Postcode: 9431TC



op zoek naar gerelateerd: klachten scholtmeijer tuning, chiptuning groningen, reviews scholtmeijer tuning, ervaringen scholtmeijer tuning, chiptuning drenthe, chiptuning assen, scholtmeijer westerbork openingstijden, tuning hoogeveen
Recensies
Ik heb mijn Fiat camper laten tunen van 148 pk naar 180 pk. Inmiddels meer dan 1.000 km. gereden. Ik merk dat de motor krachtiger is in de lage toeren, zo’n 10 procent zuiniger is en gewoon meer koppel heeft. Ik ben er heel blij mee.
Helaas voor niets gereden. Afgesproken om 10:00, alles dicht en donker. Telefoon word niet opgenomen/doorgeschakeld. Ik zie verbeter punten. Gelukkig zijn er meer die dit kunstje kunnen.
Top bedrijf. Auto vandaag laten tunen, en zeer tevreden over het resultaat en de snelle service.
Een nette zaak met een klant vriendelijke eigenaar en fijn geholpen
Auto is vakkundig voorzien van een motoroptimalisatie. Goeie koffie en vriendelijke mensen. Aanrader!
Mijn Mercedes S-klasse laten chiptunen bij Scholtmeijer Tuning. Wat een verschil en wat een prestaties heeft mijn auto nu! Ben zeer netjes geholpen en de koffie stond klaar. Kortom een aanrader!
Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf. Goede uitleg bij vragen. Camper laten tunen van 120 naar 150 pk.Top!
Geweldige service super blij met het eind resultaat!!! Kom hier voor de derde keer maar de 4e auto gaat hier zeker weer heen!! Voor de tuning
Kundige tuner. Sterke upgrade in vermogen bij Alfa 147 1.9 jtd met een 300.000 km+ en ondanks enkele issues nadien onafhankelijk van de tuning werd er kundig advies gegeven om dit op te lossen.
Bestaat niet meer! Via mijngarage.nl een afspraak gemaakt maar geen bevestiging ontvangen en toen we langs gingen bleek er niemand aanwezig en auto's onder het stof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid