facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scholtes Verwarming en Airconditioning

Scholtes Verwarming en Airconditioning

Info

voor al het onderhoud, service en renovatie van uw installatie moet u bij ons zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren

Geschiedenis

Uw klimaatspecialist voor woning, kantoorpand of bedrijfsruimte.
Scholtes verzorgt de aanleg, het onderhoud en de service van centrale verwarmingsinstallaties, warmwater- en gasinstallaties, airconditioning, ventilatiesystemen, warmwatervoorzieningen en regelapparatuur.

En niet te vergeten: geeft adviezen op het gebied van energiebesparing, gebalanceerde ventilatie, warmteterugwinning, laagwatertemperatuursystemen of de toepassing van alternatieve warmtebronnen zoals zonne-energie, warmtepompen en gecombineerde systemen in koeling en verwarming.

En ergert u zich aan die lelijke radiatoren in uw huis of bedrijfspand? Scholtes helpt u met het zoeken naar creatieve oplossingen voor de toepassing van decoratieve verwarming in uw interieur.

Onze onderhouds- en storingsdienst staat garant voor een snelle en adequate service als u een storing heeft of wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren aan uw cv-ketel, gaskachel, moederhaard, mechanische ventilatie, schoorsteenkanaal of airconditioningsinstallatie. En vanzelfsprekend beschikken onze technische specialisten over de modernste apparatuur om uw cv-ketel zuinig en veilig af te stellen en om de veiligheid van uw gasinstallatie te onderzoeken.



"Uw klimaatspecialist voor woning, kantoorpand of bedrijfsruimte.Scholtes verzorgt de aanleg, het onderhoud en de service van centrale verwarmingsinstallaties, warmwater- en gasinstallaties, airconditioning, ventilatiesystemen, warmwatervoorzieningen en regelapparatuur.En niet te vergeten: geeft adviezen op het gebied van energiebesparing, gebalanceerde ventilatie, warmteterugwinning, laagwatertemperatuursystemen of de toepassing van alternatieve warmtebronnen zoals zonne-energie, warmtepompen en gecombineerde systemen in koeling en verwarming.En ergert u zich aan die lelijke radiatoren in uw huis of bedrijfspand? Scholtes helpt u met het zoeken naar creatieve oplossingen voor de toepassing van decoratieve verwarming in uw interieur."
Adres: Vlotlaan 657, 2681 tz Monster
Telefoonnummer: 0174 213 451
Stad: Monster
Route: Vlotlaan 657
Postcode: 2681 tz


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Cv-ketel onderhoud Monster, Loodgieter Monster, Scholtes keukenapparatuur, Scholtes oven, Cv onderhoud Westland, Loodgieter Westland, Scholtes kookplaat, Warmtepomp Monster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dekker van Geest Dekker van Geest 101 meter Bedankt voor de snelle service en de vakkundige installatie van de HR-ketel. Dit bedr...
Recensies
Nog nooit zoon slechte onderhoutsbedrijf gehad. De foto zeggen genoeg. na een mega lekkage met een hoop schade. omdat ze het niet zou nou nemen met het schoonmaken van de filter. Zat bomvol met kalk. resutaat heel de zolder onder water.
De telefoniste was verschrikkelijk. Had totaal geen begrip voor de situatie van een vrouw van 86. Cv ketel bleek defect te zijn en er moest een onderdeel vervangen worden. Met tegenzin heeft ze een monteur gestuurd. Maar wel mijn complimenten voor de monteur Rik. Vriendelijk en pakte het professioneel aan. Mijn moeder van 86 heeft dankzij deze man weer warm water. Bedankt Rik!!
Op kerstavond +/- 1 graad buiten lekte de cv-ketel bij mijn moeder van 85jr die nog zelfstandig woont. Rond 22:00 de spoed nummer gebeld van Scholtes verwarming. Uiteindelijk de voicemail ingesproken van spoed nummer. Helaas heeft m'n moeder de nacht doorgebracht onder dubbel dekbed. Uiteindelijk heeft de monteur op 2ė kerstdag om 10:15 gebeld om mede te delen dat hij tussen 14 en 16u komt. Om 15:45 belt de monteur aan. Bekijk de situatie om vervolgens te overleggen met n collega wat te doen met het 25jr oude ketel. Het besluit is dat cv-ketel vervangen wordt. Dit ka n pas maandag 27 december. De 2 monteurs stonden om 08:45 bij de deur. Gelukkig was de installatie rond 12 uur `s-middags klaar. Restte nog 2 cv buizen te vervangen en de gat bij luchtafvoer buizen te dichten. Dit is op donderdag 6 januari in orde gemaakt. Voor het eerste deel krijgt deze firma een dikke onvoldoende. Bij de afronding hebben zij betere service geleverd.
Helaas slechte ervaringen met dit bedrijf op veel vlakken en ik ken ze/weet van ze sinds een maand! Kijk er niet erg uit naar de verplichte samenwerking die door woningcorporatie wordt aangedrongen. Het liefst zo snel mogelijk van ze af zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid