facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scholtens Groep

Scholtens Groep

Info

Scholtens Groep 'Samen ontwikkelen om te bouwen aan de toekomst'

Geschiedenis

Een modern familiebedrijf

Westfriezen: Nuchter, daadkrachtig en trots. In 1937 startte ‘opa’ Geert Scholtens zijn eigen bouwbedrijf. Door hard te werken wist hij een basis te leggen. Vervolgens groeide het bedrijf onder leiding van zijn 'zoon' Jan Scholtens en sinds 2003 geeft 'kleinzoon' Guido Scholtens als algemeen directeur richting aan de huidige Scholtens Groep: een modern familiebedrijf.

Een plek waar je thuis komt

De nieuwe werkelijkheid is een feit en Scholtens ziet kansen voor alle partijen. Om af te stappen van de traditionele bouw zet de Scholtens Groep zich neer als een frisse en veelzijdige onderneming. Met mensen die zich verdiepen in de laatste ontwikkelingen en innovaties om uw woon- of werkplek meerwaarde te geven. Die samen met u om tafel gaan om uw ideeën te vertalen in concrete gebouwen. En met mensen die het leuk vinden om nieuwe kennis en trends te integreren in hun werk, voor uw gemak en uw toekomst. Zij ontwikkelen en bouwen waar zij ook zelf in zouden willen wonen of werken. Dat maakt hen enthousiast en ambitieus: zij nemen geen genoegen met minder.

Samen ontwikkelen wij om te bouwen aan de toekomst



"3 generaties, met hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, brachten vanaf de oprichting in 1937, de Scholtens Groep waar het nu is: een modern familiebedrijf.Samen ontwikkelen we om te bouwen aan de toekomst."
Adres: Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL Wognum
Telefoonnummer: ( 0)229-281800
Stad: Wognum
Route: Geert Scholtenslaan 10
Postcode: 1687 CL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Werken bij Scholtens, Scholtens Bouw Spierdijk, Scholtens Emmeloord, Scholte Bouw, Hoomctrl Scholtens, Aannemer Wognum, Scholtens-Toekomst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. 232 meter Niet slecht, maar ook niet fantastisch. Zesje.Service: Algemene bouw
Recensies
Wij hebben een appartement in De Toren gekocht, maar krijgen de sleutel van ons appartement nog niet , allerlei mails/ gesprekken en apps . Wij hebben ons huis verkocht , dus het wordt een probleem , ik merk echter dat Scholtens hier niet warm of koud van wordt .Wij worden door allerlei mails aan het lijntje gehouden . Slechte communicatie. Jammer , het gekochte appartement is mooi , nu de sleutel nog ..........
Mijn woning is vorig jaar opgeleverd door Scholtens en er zijn sindsdien meerdere gebreken geconstateerd. Onze schuur zit bijvoorbeeld vol schimmel, waardoor we meerdere spullen hebben moeten weggooien die hierin stonden. Na het verzenden van meerdere mails heeft Scholtens uiteindelijk gezegd dat ze zullen langskomen om de schuur van de buitenkant te impregneren. Dit zou volgens hen eigenlijk niet hun taak zijn, zodat dit eenmalig een 'service' zou zijn.... De schimmel aan de binnenkant zou ik zelf maar moeten oplossen. Ik heb aangegeven dat ik graag wil weten wanneer ze langskomen, maar hierop wordt aangegeven dat het onmogelijk is om vooraf te communiceren wanneer dit zal plaatsvinden ivm het weer. Naar mijn mening is een telefoontje zo gepleegd, maar klaarblijkelijk voor Scholtens heel veel moeite. Ik ben totaal niet tevreden met de wijze van communiceren en het meedenken aan oplossingen, zodat ik Scholtens aan niemand zal aanbevelen. Wederom weer problemen gehad met de communicatie. Er wordt niet gereageerd op e-mails.
In 2013 is mijn woning door Scholtens opgeleverd. Tijdens de bouw werden al een hoop fouten geconstateerd door mij als koper. Onjuist kozijn, verkeerd of niet geplaatse stopcontacten en niet geplaatste muur bij keuken zijn hier enkele voorbeelden van. Op aangeven van mij is dit tijdens bouw hersteld. Tijdens oplevering werden er tevens door de medewerker van Eigenhuis 54 opleverpunten geconstateerd!! De opleverpunten waren zeer divers. Tegelwerk wat vervangen moest worden, schilderwerk, krassen in glas, lekkages enz. Enz. Echter was dit nog niet genoeg. In de jaren die volgde zijn er nog tientallen serieuze klachten bijgekomen die, soms met tussenkomst van mijn rechtsbijstandverzekering en met veel geduld, opgelost zijn. Soms pas nadat Scholtens meerdere keren is langs geweest. Helaas waren deze klachten niet alleen bij mijn woning maar waren vele bewoners van ons nieuwbouwwijk gedupeerd. Wees dus een gewaarschuwd mens wanneer je bij Scholtens een huis koopt. Voor vakkundig personeel die verstand van zaken hebben en op een professionele manier hun werk doen moet je hier NIET zijn!.
Heel goed ontvangen een mooie locatie
Daar doe je geen zaken mee! Rechtstreeks 4 jongens weggekaapt door scholtens zelf. Pas maar op waar je je jongens naartoe stuurt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid