facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoffelstudent & Hoveniers

Schoffelstudent & Hoveniers

Info

Betaalbaar tuinonderhoud en tuinaanleg in heel de randstad.

Geschiedenis

Wij bieden betaalbare hoveniersdiensten door te efficient te werken met studenten. Dit doen wij al bijna 6 jaar vanuit onze vaste basis in Gouda. Wij bezitten zelf alle auto's, professionele gereedschappen en materialen die nodig zijn.
Diensten die wij leveren zijn:
-Tuinonderhoud
-Tuinaanleg
-Tuinontwerp
-Boomverzorging

Interesse? Neem gewoon vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken!



"Als hoveniersbedrijf werken wij met vakmannen en studenten. We houden ons bezig met tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp, boomverzorging en houtbouw. We zetten ons elke dag in om onze klanten blij te maken met een mooie tuin of een mooi bedrijfsterrein. Meer weten? Bekijk onze website!"
Adres: Ambachtsstraat 27, 2802 AM Gouda
Telefoonnummer: 0182-510860
Stad: Gouda
Route: Ambachtsstraat 27
Postcode: 2802 AM



op zoek naar gerelateerd: Tuin leeghalen studenten, Studenten tuinhulp, Hovenier in opleiding inhuren, Ik kan mijn tuin niet meer onderhouden, Hovenier Waddinxveen, Tuin tekenprogramma hovenier, Tuinstudent, Tuin studentaanhuis review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pittige Zaken Pittige Zaken 2 km Van alles over pepers en hoe wij die kweken. Leuke links, video's en af en toe leuke ...
Recensies
Sterren geüpdate na uiteindelijk hele positieve ervaring. Verloop. Offerte aangevraagd, daarna vrij snel een verzoek om foto's gekregen. Daarna is er blijkbaar even iets misgegaan en bleef het 5 weken stil. Nadat de vertraging bemerkt was is alles snel opgepakt. De uitvoering is volgens afspraak gegaan en naar volle tevredenheid.
Ik wilde dat het onkruid aangepakt werd en de hoge haag + bomen gesnoeid. Onkruid staat er nog en ze hadden geen spullen bij zich voor het hoge werk terwijl ik dit duidelijk met foto's vermeld had. Ook zou er een vervolgafspraak gemaakt worden, maar totaal geen gehoor. Na paar keer te hebben gebeld kreeg ik te horen dat het vakantie periode is dus druk.... Ja dus? Ik heb betaald voor werk waar ik niet om gevraagd heb. 1 tip voor ze....stop met dit "bedrijf" want dit is zinloos.
Zouden binnen 48 uur offerte uitgeven. Na de foto's verzonden te hebben heb ik niets meer van ze gehoord. Zonde van de tijd, zoek liever een echte hovenier die zijn afspraken wel nakomt. Goedkoop is tenslotte duurkoop blijkt maar weer.
Heren hebben keurig werk afgeleverd, zijn snel en heel netjes. Prijs/kwaliteit ook zeker in verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.
Hovenier is geweest. Zou een mooie offerte maken voor zijn vakantie was ervan overtuigd. Helaas niet ontvangen. Ook na zijn vakantie niet ruim een maand verder. Werkzaamheden zouden 'te omvangrijk zijn'. Ophogen tuin met aarde en gras leggen hoeft niks verwijderd te worden. Schoffelstudent besloot mijn aanvraag voorbij te laten gaan. Huh?
Geen studentenprijzen: offerte gekregen voor 2 bomen snoeien v 800 euro. een andere professionele partij doet het voor 400.
Zelfs na meerdere reminders geen enkele reactie gehad.
Door schoffelstudent een moestuin op maat laten maken voor op het dakterras. Geweldige service en leuke creatieve mensen! Ik zou ze zeker aan iedereen willen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid