facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenmode Jeannette

Schoenmode Jeannette

Info

Schoenmode Jeannette,

Al 40 jaar uw trendy comfortschoenen specialist!

Graag tot ziens in onze winkel of webshop: www.schoenmodejeannette.nl



"JS Schoenen & Voetcomfort is de trendy comfortschoenen speciaalzaak van de regio Achterhoek! Met merken als Durea, Wolky, Xsensible, Mephisto, Lowa en veel modemerken hebben wij veel keuze voor hem en haar! Ook zijn onze schoenen online te bestellen via onze webshop. Gratis parkeren voor de deur én voetzorg: ook voor podotherapie kunt u bij ons terecht. Wij werken hierin samen met Voetencentrum Wender. Vragen? Bel ons gerust voor een passend advies voor uw voeten: 0315-323839 of kom aan in onze winkel in Gaanderen gemeente Doetinchem."
Adres: Hoofdstraat 41, 7011 AC Gaanderen
Telefoonnummer: 0315323839
Stad: Gaanderen
Route: Hoofdstraat 41
Postcode: 7011 AC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dames schoenen met afwikkelzool, Flexibele schoenen dames, Loopfijn, Aalders Schoenmode, Xsensible schoenen, Schuurman Schoenen, Schoenen met afrolzool, Walkers schoenen
Recensies
Dane en collega’s, jullie zijn toppers! Vanuit Gerritsen van Groningen al jaren samenwerkend met JS en DODA Sports voor onze club, VVG’25. Dane geeft altijd volledige toewijding om de klant met een tevreden gevoel weer de deur uit te laten lopen. Op naar vele mooie projecten!
Mooie winkel en goed geholpen door een kundige verkoper die mijn wensen goed begreep! Blij de deur uit. Kom zeker weer terug!
Ook online een hele fijne winkel om bij te kopen. Ik heb zelf wat bredere voeten en zij hebben een ruim aanbod van schoenen die hiervoor geschikt zijn. Ik had twee paar besteld, sandalen en sneakers. De sneakers zaten goed maar vond ik te grof en heb deze geretourneerd. Ik kreeg een persoonlijk bericht via de mail van ontvangst en na een paar dagen was mijn geld netjes terug gestort. Met mijn sandalen ben ik heel erg blij! Maar vooral mijn complimenten voor de nette en persoonlijke service!
Wat een Topzaak! Vriendelijke verkoopster Goed Advies gekregen. En weer de deur uit gegaan, met een paar prachtige Durea Veterschoen. Zo blij mee. En ze lopen ,en zitten heerlijk. Dit is een winkel,waar ik graag na toe ga.
Wow, wat een fijne schoenenzaak, vriendelijke verkoopster, professioneel, goed advies, lekkere koffie. Vanuit Didam kom ik zeker graag terug bij jullie.
Helaas geen koffie, machine was stuk. Maar uitstekende service, uitleg, vakkundig, hebben alle tijd voor je. En natuurlijk als je een goede schoen koopt hoort daar ook een wat hogere prijs bij. Maar ben erg blij met mijn nieuwe schoenen.
Vriendelijk personeel, uitstekende service en een mooie collectie aan schoenen. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en krijgt alle gelegenheid alle schoenen te passen. Ik ben tijdens mijn eerste bezoek positief verrast en kom zeker nog vaker langs!
Wat een ontzettend fijne winkel om schoenen te kopen. Service en vriendelijkheid ,kunnen ze in grote steden nog wat van leren. Ben ik in de buurt komen we zeker weer langs.
Wat een topzaak,super geholpen door de verkoopster. Zelfs sokken en panty kousjes werden aan en uitgetrokken. Leuke schoenen gekocht en koffie gedronken
Uitstekende service, heerlijke koffie en leuk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid