facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenmode De Rooij B.V.

Schoenmode De Rooij B.V.
Adres: Wilhelminastraat 5, 4271 AT Dussen, Nederland
Telefoonnummer: 0416 391 282
Staat: Noord-Brabant
District: Altena
Stad: Dussen
Route: Wilhelminastraat
Huisnummer: 5
Postcode: 4271 AT


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–20:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Schoentjes gehaald voor mijn zoontje van 1.5. Hele mooie grote winkel met super vriendelijk personeel. Een paar sandalen was dr klittenband strip iets te groot. Deze werd ter plaatse volledig vakkundig ingekort. Het ziet er super uit! Wij komen zeker terug. Bedankt!
Zeer goed geholpen, kundig en vriendelijk. Mooie collectie.
Meerdere keren hier schoenen gekocht voor mijn dochter, alle keren goed geholpen. Personeel is vriendelijk en neemt goed de tijd, heeft geduld met de kleintjes die nog alle kanten op willen rennen. Veel keuze in iedere maat.
Wat fijn dat er nog dergelijke winkels bestaan, waar Klantvriendelijkheid en Service nog met een hoofdletter worden geschreven.nAlle tijd genomen voor mijn moeilijke voeten de juiste schoenen te vinden.nSpontaan aanbod om mijn oude paar schoenen te repareren en op te knappen.
Prima service, ben er goed veholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid