facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor schoenmakerij Jansen & Jansen

schoenmakerij Jansen & Jansen

Info

Schoenmakerij Jansen & Jansen Oirschot
Rijkesluisstraat 23 | 5688 EC | 0499-578198

Schoenmakerij Jansen & Jansen Best
Boterhoek 103 | 5683 AX | 0499-377500

Schoenmakerij Jansen & Jansen Eersel
Nieuwstraat 20 | 5521 CC | 0497-518581

Geschiedenis

Wij zijn een klantvriendelijke schoenmakerij die gaat voor kwaliteit. Zo hebben wij alle machines, gereedschappen en materialen om de schoenen zo origineel mogelijk te maken. Verder verkopen we lederwaren, fournituren om schoenen en andere lederwaren te onderhouden, naamborden, sleutelduplicatie en hebben we een stomerijservice.
Onze filialen zijn gevestigd in Best, Oirschot en Eersel.



"Schoenmakerij die het vak op traditionele wijze heeft geleerd en zo wil voortzetten. Alle reparaties worden zo origineel mogelijk hersteld. Verder werken wij met de beste merken onderhoudsproducten zoals Collonil, Saphir en Shoeboy's. Kom dus gerust langs en laat u adviseren over welk onderhoudsproduct geschikt is voor uw geliefde schoenen. Naast schoenmakerij zijn wij sleutelspecialist en maken we alle type sleutels. In onze winkel hebben wij een mooi assortiment aan leren tassen, riemen en portemonnees van de merken Bear Design, Burkely, Gigi Fratelli, Legend en The Chesterfield Brand."
Adres: Rijkesluisstraat 23, 5688 EC Oirschot
Telefoonnummer: +31499578198
Stad: Oirschot
Route: Rijkesluisstraat 23
Postcode: 5688 EC



op zoek naar gerelateerd: Autosleutel bijmaken Best, Jansen en Jansen, Schoenmaker Bonaire, Janssen Oirschot, Jansen En Jansen schoenen, Schoenmakerij vacatures
Recensies
Fijne service, goede kwaliteit tegen nette prijs.
Nieuw treklipje aan de rits van mijn 36 jaar jonge bordeauxrode Gabor laarzen gezet. Binnen 10 seconden gefixt. En de afgebroken hakken van mijn bruine Gabor laarzen vast laten zetten dmv van een metalen plaat. Tóppie! Vakmannen en klantvriendelijk.
Fijn dat ik weer een sleutel heb voor onze antieke garderobekast. Moest er even geduld voor hebben maar zelfs zonder oude sleutel toch een passende sleutel gevonden. Filiaal oirschot ook altijd fijne service. Ook als er een keer wat mis gaat wordt het netjes opgelost!
Mijn schoen zijn weer heel
Goede schoenmaker, al vaak laten repareren. Aardige heren, nette winkel en ook zeer nette prijzen voor reparatie. Aanrader!
De winkel straalt ambacht uit. Mijn schoenen zijn weer als nieuw na reparatie door deze vakmensen. Tevens mooi assortiment riemen. Goed advies wat ik zeer waardeer.
Zaterdag gesloten om 16:00. Sta je voor de deur om 16:02. Eigenaar staat nog binnen. Moet de schoenen dringend hebben Wijs die naar zijn horloge
Al een paar keer met verschillende schoenen langs geweest. Steeds goed geholpen.
Ambachtelijke schoenmakerij die wat van vroeger uitstraalt, kan ook door de kuif van de schoenmaker komen Hoge kwaliteit reparaties en er is bijna niet wat ze niet kunnen!
Prima service. Autosleutel met startonderbrekerr bij laten maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid