facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenmakerij de BanQ Bilthoven

Schoenmakerij de BanQ Bilthoven
"Schoenmakerij schoen/sneakerreiniging en sleutelservice"
Adres: Julianalaan 6, 3722 GP Bilthoven
Telefoonnummer: 0644664164
Stad: Bilthoven
Route: Julianalaan 6
Postcode: 3722 GP



op zoek naar gerelateerd: Schoenreparatie, Schoenmaker Zeist, Schoenen restaureren, Sleutel bijmaken Bilthoven, Balenciaga repareren
Recensies
Mooie zaak, vriendelijk personeel. Ik heb hier mijn scootersleutels laten dupliceren voor een hele redelijke prijs. Het contactsleuteltje bleek niet helemaal lekker te passen. dit is toen keurig opgelost door een bepaalde sleutel te bestellen die wel goed past. Beide sleutels kreeg ik mee. Super service!
Prima schoenmaker had snel de juiste veters voor mijn schoenen
Ik heb hier een paar dure laarsjes gebracht. De laarzen zijn door de schoenmaker helemaal verpest. De zool en hakken zijn in een totaal andere kleur onder de laarsjes aangebracht en het materiaal is ook totaal anders dan wij hadden afgesproken. Ziet er heel slecht uit. Van te voren moet je betalen, heb ik nog nooit meegemaakt, maar nu snap ik het wel. Zeker meerdere ontevreden klanten gehad. Toen ik verbaasd was hoe de laarsjes eruit zagen en niet volgens de afspraak, haalde de schoenmaker zijn schouders op en dat was het. De goede reacties kan ik niet plaatsen. IK KOM HIER NOOIT WEER. N.a.v. Uw reactie d.d. 8 juli 2020. Zoals ik eerder vermelde, KOM IK HIER NOOIT WEER. De reden is duidelijk, bovendien behalve het prutswerk, was diegene die mij te woord stond, totaal niet vriendelijk. Ik heb besloten om mijn laarsjes naar mijn "oude" schoenmaker te brengen en deze te laten herstellen. Jammer van de dubbele kosten. Aangezien een schoenmaker in Bilthoven voor mij veel dichterbij is, dan mijn "oude" schoenmaker, dacht ik een goed alternatief te vinden. Maar zoals ik reeds eerder benoemde, was een bezoek aan deze schoenmaker EENS MAAR NOOIT WEER.
Wat een kunstenaar is deze man. De afgetrapte schoenen van zoon gebracht en kwam nieuw terug. Vriendelijk en service gericht.
Super snelle duplicaten van de poortsleutel. 2 sleutels klaar binnen 1 minuut! Super vriendelijke en behulpzame medewerker achter de balie.
Snel en professioneel sleutels bij laten maken en passen. Top thx
Super schoenmaker! Levert fantastische kwaliteit en denkt mee met de klant. Dikke aanrader en een aanwinst voor Bilthoven!
Schoenen zien er, serieus, weer als nieuw uit, zeer vriendelijk geholpen. Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid