facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenmakerij Aerts

Schoenmakerij Aerts

Info

Welkom bij Schoenmakerij Aerts
Al sinds 1919 een begrip in de Vechtstreek en wijde omgeving. Wij streven er naar met al onze vakkennis en ervaring uitstekende schoenreparaties af te leveren binnen een kort tijdsbestek.

Geschiedenis

Uw schoenen worden met zorg behandeld en uiterst vakkundig hersteld. Niet zomaar gerepareerd maar er wordt gelet op bijvoorbeeld het type schoen. Een moccasin dient een soepeler zool te verkrijgen dan een broque met GoodYear-maakwijze. Een damespump moet vaak een soepel dun lederen zooltje hebben anders valt er niet meer op te lopen, de schoen gaat glippen maar moet tevens stand houden en niet te snel slijten. Deze kwaliteiten worden gecombineerd in de lederen zolen van Joh.Renderbach. In de lederlooierij uit Trier in Duitsland worden de huiden van de runderen nog steeds twaalf maanden in het vat gelooid met hoofdzakelijk natuurlijke looistoffen als boomschors waar anderen het met chemicalien in drie maanden doen, daar zit kwaliteitsverschil in. Door dit traditionele looiproces verkrijg je een zeer vaste leder-structuur wat weer resulteert in hoge slijtvastheid maar ook in souplesse.

schoenmakersgildeAls schoenen van de volgende merken worden aangeboden kunnen deze indien gewenst ook in originele staat teruggebracht worden met behulp van originele fabrieksmaterialen: van Bommel, Floris van Bommel, van Bommel Ultra-fit, Avang, Greve, Dubarry, van Lier, Berkelmans.

Vaak zijn schoenen langs de rand genaaid ,dan zie je over het algemeen de steekjes onder de zool, vaak niet groter dan 3mm. Dit is de GoodYear maakwijze. Als u uw schoenen aanbied met deze maakwijze dan worden ze ook weer opnieuw genaaid, afgelapt in vakjargon. Natuurlijk worden de oude steekjes eerst verwijderd.

Vraag ons vrijblijvend om advies.



"Uw schoenen worden met zorg behandeld en uiterst vakkundig hersteld.Wij zijn aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. We mogen ons daarom Meester Schoenmaker noemen en kunnen wij schoenen van de merken v. Bommel, Floris van Bommel, Greve en van Lier van originele materialen voorzien. En dat geldt vooral voor Dubarry laarzen en schoenen. Wij zijn met nog een collega de enige die originele materialen van Dubarry mogen en kunnen plaatsen. Door gebruik te maken van aparte technieken herstellen wij de Dubarry-laarzen weer in originele staat. Bijna altijd zijn deze laarzen meer dan 10 jaar oud. Het kan zijn dat ze door langdurig gebruik niet meer waterdicht zijn omdat de Gore-Tex voering beschadigd is. Dit is helaas niet te herstellen."
Adres: Kerkbrink 16A, 3621AN Breukelen
Telefoonnummer: 0346262886
Stad: Breukelen
Route: Kerkbrink 16A
Postcode: 3621AN



op zoek naar gerelateerd: Aerts Podologie, Schoenenwinkel Maarssen, Dubarry laarzen verzolen, Originele Dubarry zolen, Sleutel bijmaken Breukelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lagemaat Schoenmode Lagemaat Schoenmode 12 meter Waardeloze klantvriendelijkheid !Mocht er niet eens in met een hondje van nog geen 30...
Recensies
Super schoenmaker, deze heeft nieuwe zolen onder mijn Dubarry laarzen geplaatst. Andere schoenmakers begonnen er niet aan. En alles voor een redelijke prijs met originele Dubarry zool. Super, ik kan hem u aanraden!!!
Een prachtig familiebedrijf in het hart van het dorp. Bij schoenmakerij Aerts zie je alleen maar kwaliteitsproducten. Al jaren koop ik hier mijn schoenen. Sander en zijn medewerkers voorzien mijn schoenen ook van originele zolen als deze op zijn. Met een paar nieuwe veters en prachtig gepoets, zijn mijn stappers werkelijk weer als nieuw. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan met een vakkundig advies. Ga zo nog 100 jaar door Fa Aerts.
Wat een fijne schoenmaker heeft Breukelen toch. Altijd fijne service en voor een prikkie je favoriete schoenen weer klaar voor een tweede ronde! Ze verkopen ook merkschoenen en toffe sokken!
Fijne schoenmaker. Eerlijk advies. Levert goed en snel werk. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
He, wat een fijne zaak is dit. Vriendelijk geholpen, schoenen voor een klein bedrag gerepareerd. En ze verkopen er schoenen, sokken, veters en nog zo wat. Ook afgiftepunt voor stomerij/reiniging. Deze staat na het eerste bezoek gelijk op mijn vaste lijstje.
Zeer bekwame en vriendelijke schoenmaker. Uistekende kwaliteit en service. Tevens een goed adres voor stoomgoed. Ik zal iedereen deze schoenmaker aanrader
Van meet af aan prettig contact gehad met Sander en mijn Dubarry laarzen zijn weer zo goed als nieuw. Aanrader!
Zeer vakbekwame schoenmaker. Klantvriendelijk en snelle en goede reparaties. Mooie collectie schoenen in de kleine authentieke Schoenmakerij. Aanrader!
Vakmanschap pur sang, erg klantgericht en zeer goede prijzen. Aanrader!
Leuke mensen, leuke zaak, top service & kennis van schoenen en voeten... Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid