facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoen en Sleutelservicebedrijf Jochems

Schoen en Sleutelservicebedrijf Jochems
Adres: Nieuwe Markt 97 , Gouda 2801 GR, NL
Telefoonnummer: 0182 585 470
Stad: Gouda
Route: Nieuwe Markt 97
Postcode: 2801 GR


Recensies
Schoen en Sleutelservice Jochems gaat binnenkort naar NIEUWE MARKT 10 in Gouda verhuizen. Een flinke uitbreiding in het aantal m2 !
In dit piepkleine schoenenreparatieatelier zit een vakman.Achter de Hema.Deze man is altijd even vriendelijk en correct. Verstaat zijn vak echt.Is erg oplossing gericht en absoluut betaalbaar.Ik raad hem echt zeer zeker aan.Kan meer dan schoenen repareren. Heb deze man ook nooit humeurig gezien.Hier kunnen veel zaken nog van leren.
Een pluim voor deze ondernemer die zijn vak verstaat en tevens de beste sleutelmaker van Gouda is.Hij is altijd bereidt om er een boek op na te slaan als je met een sleutel komt , die afwijkt van de meest gangbare sloten .Hartelijk dank voor de genomen moeite.De door u gemaakte sleutel werkt perfect en dat voor nog geen €5,00.
Deze sleutelmaker is authentiek goed. Na advies stroef slot hier slotenolie gekocht vandaag en voor de zekerheid nieuwe sleutel laten maken voor nog geen € 12,- Na toepassing slotolie met klein buisje op de spuitbus is mijn slot weer zeer makkelijk te openen. Tja voor de meesten simpel, maar als je dat niet weet.. Dacht al aan compleet nieuw slot. Dus Super!
Keurig geholpen met een nette prijs
Ik kom hier al haren om hakken van laarsjes en pumps te laten vervangen. Nu een andere reparatie laten doen en is perfect!
Ik ben echt tevreden,goede service!
Super tevreden. Ik kom er al jaren. Altijd vriendelijk en snelle service!
Als je een kapote schoen hebt of een sleutel dan zeker weten hier heen gaan!!! De beste prijs en word super goed gemaakt!!!
Gaat wel, kijken alleen wat en maken het en meer niet. Bleek meer aan de hand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid