facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoen en sleutelmakerij Deurloo

Schoen en sleutelmakerij Deurloo

Info

De beste en gezelligste schoenmaker van Brielle



"Schoen en sleutelmakerij Deurloo repareert schoenen, tassen, ritsen in rijlaarzen. Wij dupliceren ook sleutels, sleutels op certificaat , blokjessleutels en verkopen ook hang en cilindersloten. Wij hebben ook een computergestuurde sleutelmachine om sleutels op nummer te maken bv voor oldtimers , verschillende brievenbussleutels en cilindersleutels"
Adres: Vischstraat 9, 3231 AV Brielle
Telefoonnummer: 0181415900
Stad: Brielle
Route: Vischstraat 9
Postcode: 3231 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Schoenmaker Brielle openingstijden, Schoenmaker Hellevoetsluis, Schaatsen slijpen Brielle
Recensies
Altijd prima service en even tijd voor een gezellig praatje. Aanrader.
Vriendelijke meneer. Goede service en persoonlijke benadering met een goed gevoel voor humor, zie je niet vaak meer, zeer fijn!
Ik heb daar laarzen gebracht hij zei dat het moeilijk zou worden om te repareren. Maar het is toch gelukt volgens mij is hij daar lang mee bezig geweest maar het bedrag dat ik moest betalen was zeer schappelijk. Kortom als je je schoenen een 2de leven gunt een echte aanrader. Helemaal top.
4 Sleutels bij laten maken ; in 1 keer goed wat een uitkomst na eerdere ervaringen bij bouwmarkten. Top en aan te bevelen!!
Eigenaar erg aardig en behulpzaam. Als ik een extra sleutel nodig heb kom ik altijd hier, snelle goede service.
Hele fijne en eerlijke schoenmaker. Als schoenen het niet meer waard zijn om nieuwe hakken er onder te zetten, zegt hij het eerlijk. Prima winkel ook voor sleutels. Top
Één schoen van een kennis in rolstoel was helemaal kapot. Nieuwe schoenen zijn in corona tijd niet te krijgen. Deurloo heeft de schoen toch kunnen repareren. Vakwerk! Ze leken als nieuw.
Doet wat hij zegt .en dat met liefde voor zijn vak
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Eerlijk advies en goede kwaliteit.
Gewoon echt een goede zaak met ouderwetse kwaliteit. Eigenaar met veel kennis van zaken en goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid