facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoemaker Plantage

Schoemaker Plantage

Info

Het voormalige TNO-terrein aan de Schoemakerstraat wordt de komende jaren getransformeerd naar de prachtige, nieuwe woonbuurt Schoemaker Plantage.

Geschiedenis

Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met de Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft.

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: de Klinkerbuurt en de Grasbuurt. Vanuit het park lopen de graswegen de Grasbuurt in en de klinkerwegen de Klinkerbuurt. Er komen huizen langs het park en overal zijn dwarswegen die aanhaken op het park.

De Klinkerbuurt kun je een beetje vergelijken met het Doelenplein en de Schutterstraat uit de Delftse binnenstad. Hier staan de huizen met Delftse stoep aan een netwerk van klinkerstraten, stegen en autovrije pleintjes. In de nieuwe woonbuurt komen voornamelijk huizen met tuinen, zoals huizen in een rij, 2 onder 1 kap huizen en parkhuizen. Later komt er ook een kleinschalig appartementencomplex.

De Grasbuurt wordt een heerlijke tuinwijk. Hier liggen de woningen aan de groene uitlopers van het park. Op die manier wordt het park verweven in de woonbuurt, zoals dat ook bij het Delftse Agnetapark is gedaan. Tegen de tijd dat we met deze buurt in verkoop gaan, vertellen we je er graag meer over.

Adres: Schoemakerstraat 97K, 2628 VK Delft
Telefoonnummer: 015 212 5288
Stad: Delft
Route: Schoemakerstraat 97K
Postcode: 2628 VK



op zoek naar gerelateerd: Grasbuurt 2, Grasbuurt 107 delft, Nieuwbouw Delft, Grasbuurt 2 Delft Brede gezinswoning 97, Bestemmingsplan Schoemaker Plantage, Schoemakerstraat 1 Delft, Funda Delft, Grasbuurt fase 2 nr 101 eer werk lijst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid