facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schneider Outdoor

"Legendary gear for adventurers since 1965"
Adres: Verwersstraat 10, 5211HW 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6144307
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Verwersstraat 10
Postcode: 5211HW



op zoek naar gerelateerd: Schneider Outdoor Rosmalen, Daan Schneider Outdoor, Bergschoenen Den Bosch, Schneider Outdoor retour, Schneider Electric, Quint van Houtum, Bever Den Bosch, Outdoor kleding
Recensies
Op zoek naar wandelschoenen en in de winkel uitgebreid en vakkundig geholpen. Toen er een dag na aankoop uiteindelijk toch andere schoenen op m’n pad waren gekomen kon ik deze retouren en kreeg ik netjes m’n geld terug!
Had mezelf al een half jaar voorgenomen langs Schneider te rijden om te zien waar we de klanten net als vroeger heensturen. Eindeljik gedaan. Mooie en toffe zaak.
Wederom ontzettend goed geholpen! Wij kwamen voor een paar nieuwe wandelschoenen, de vorige hadden wij ook hier gekocht. Je wordt vrolijk ontvangen, vriendelijk geholpen en erg goed voorgelicht waarom iets wel of niet aan te schaffen. DE winkel voor ons als wandelaars en buitenmensen, wij slagen hier Dank jullie wel voor het goede, eerlijke advies en de mooie merken en producten. Wij hebben onzelf eens goed verwend met mooie wax jassen en nieuwe wandelschoenen En nogmaals bedankt! Marco en Quirina ‍
Veel keuzen in wandelschoenen snel en goed geholpen duidelijk advies korten om tevreden.
Vakkundige mensen in een mooie winkel met kwaliteit.
Zeer ontevreden tot nu toe. Een recall van een.product werd helemaal niet inorde gebracht. En antwoorden niet of amper wanneer er een vraag over gesteld wordt. Heb dan maar zelf de producent gecontracteerd, en die zeiden me dat ze niets hadden ontvangen van deze winkel. Wil deze review eventueel aanpassen als er toch.nog een.oplossing komt, vanuit dit bedrijf. Update, jullie hebben zich verontschuldigd en gezorgd voor een oplossing. Dank.u daarvoor. Bij deze is mijn review aangepast van 1 naar 4 sterren.
Wat een TOP service ! We komen al jaren met veel plezier bij Schneider. Eerst in Den Bosch en tegenwoordig in onze eigen woonplaats Rosmalen. Makkelijk parkeren en een mooie overzichtelijke winkel. Vandaag heb ik een slaapmat gekocht. Zoals altijd neemt de verkoper, die altijd zelf meer dan voldoende outdoor ervaring heeft, alle tijd om de verschillen uit te leggen en de matrassen zelf te laten ervaren. Altijd een passend advies! Goede spullen voor een goede prijs en je koopt altijd het juiste artikel door het juiste advies van een ervaringsdeskundige. Daarom koop ik bij Schneider Outdoor :
Klant vriendelijk, goed advies!
Fijne winkel met sympathiek personeel, eerlijk advies geen verkooppraatje om maar verkopen met als doel dat je blij bent met je aankoop.
Geweldige winkel. Mooi assortiment. Heel prettig geholpen. Verkoper nam alle tijd. Als mijn wandelschoenen versleten zijn ga ik er zeker weer naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid