facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schmink en Grime

Schmink en Grime

Info

Dé winkel voor schmink, grime, special effects, kleurlenzen, glittertattoo's en nog veel meer. ✓ Mehron, Cameleon, Superstar, ProAaiir,.....

Geschiedenis

Schmink en Grime is een schmink, grime en special effects makeup winkel met ongeveer 3000 producten uit voorraad leverbaar. Voor goede service, snelle levering en goed advies ben je bij ons aan het juiste adres.

In onze winkel in Nuland ben je van harte welkom voor advies en een kop koppie op:
- dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur
- zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.
In onze winkel kan per pin of contant worden betaald.

Bestel je online?
Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag bij ons binnen komen voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog met PostNL verzonden! Bestellingen boven € 25,- binnen Nederland worden gratis verzonden. Naar België is de verzending gratis op bestellingen boven € 50,-.

Onze taak

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om creatief te zijn en het geweldige vak van Face en Bodypainten te leren. Als ook omgaan met Special FX voor een Maximaal resultaat.

Label

Bij ons kun je terecht voor:
- Schmink, Grime, Special Effects Makepup.
- Workshops
- Cameleom
- Mehron
- Superstar
- ProAiir
- Mouldlife
- Encore
- LaDot
- Tattoo Pro
- Diva Designs
- Chloïs Glitters
- Tinsley Transfers
- BadAss
- Illusion Magazine
-Nog veel meer

Producten

- Cameleom
- Mehron
- Superstar
- ProAiir
- Mouldlife
- Encore
- LaDot
- Tattoo Pro
- Diva Designs
- Chloïs Glitters
- Tinsley Transfers
- BadAss
- Illusion Magazine
-Nog veel meer



"Een gepassioneerd bedrijf wat van wanten weet. We hebben gerenommeerde merken Schmink, Grime en Special Effects Makeup. Maar ook voor je Cosplay, Lotus of Larp materialen kun je bij ons terecht. Check altijd even de openingstijden, want we hebben wel eens een klusje, maar anders staat de koffie klaar."
Adres: Pelgrimstraat 1b, 5291 BL Nuland
Telefoonnummer: 0738888135
ln.emirgneknimhcs@ofni
Stad: Nuland
Route: Pelgrimstraat 1b
Postcode: 5291 BL



op zoek naar gerelateerd: grime starterspakket, schmink starterset, schmink kopen, professionele schmink, professionele grime producten, grime schmink action, grime set, leren grimeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het goede gevoel Het goede gevoel 317 meter Heel goed gevoel na de goede behandeling !!! Dank je wel Judith!!!
Recensies
Twee stencils besteld op de website van Schminkengrime. Dit ging 2 keer mis in de verzending. De klantenservice excuseerde zich, vonden dit erg vervelend en probeerden het op te lossen. Uiteindelijk bleek dat 1 van de 2 stencils niet meer leverbaar was. De verkrijgbare stencil zouden ze opsturen met een kleine attentie. Eén dag later had ik het in huis met een "kleine" attentie. Die "kleine" attentie bleek groot. Ze hadden er zo'n 4 artikelen extra toegevoegd waar ik erg blij van werd. Deze zaak zou ik aan iedereen aanbevelen. Niet voor de extra attentie, maar de geweldige klantenservice ,de vlotte levering en niet te vergeten de kwaliteit van de producten.
We hebben een spoed bestelling gedaan voor iets voor Sinterklaasfeest op school dat kwijt was! En gelukt. Kwaliteit en snelle levering! Duidelijke communicatie! Super!
Product snel geleverd en leuk ingepakt. Zelfs de mogelijkheid om zelf te leren hoe te grimeren en schminken!
Keer op keer een goede ervaring met SchminkenGrime.nl. Hier koop ik graag mijn Make-up en ben opnieuw hartstikke blij met de airbrush paint! Laat Halloween maar weer beginnen
Netjes op tijd, leuk verpakt & me free pet... GEWELDIG! Dit is nog een klantenbinding en ik zal zeker in de toekomst hier weer bestellen!!! DANKJEWEL!
Hoi Linda en team, Wat een blije webshop. Vrolijke bevestigingsmail, gezellige papiertjes om de artikelen, grappige sticker en kaartje. Heb me erg vermaakt. Alles netjes op tijd aangekomen. En de producten die ik besteld heb zien er goed uit, kan niet wachten om aan de slag te gaan. Groetjes van je naamgenote.
Ik ben het helemaal eens met de andere reviews. Geweldige service en een fijne webshop. Zeker een aanrader!
Echt een top bedrijf helpen je graag helemaal geslaagd voor Halloween
Ik ben normaal niet van de reviews , maar bij uitzondering over SminkenGrime , ook omdat ik zo tevreden ben over ze. Ik ben dus erg blij met deze winkel. Prettige prijzen , prettige service bestelling komt vlot en correct en geweldig aanbod die ik ergens anders niet meer vind. Ik ben dus meer dan blij met deze mensen! Daarvoor alleen al mijn grote danck. En de thermoplastics die ik sinds kort ken ,.....GEWELDIG !! , Mogelijkheden zijn eindeloos , en in combinatie met hun lenzen ..kun je je outfit creëeren zoals je dat wilt. Grandioos. Bijgaande foto is maar een klein voorbeeld wat daarmee mogelijk is ,...van paddestoelen tot slak , draag gordel voor m'n laser tot ...tja , echt eindeloos .
Geweldige online shop! Snel geleverd, groot assprtiment en vooraad! Dit is zeer zeker de vaste shop voor Schmink en Grime. Ook een aanrader voor cosplayers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid