facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schlechter transport en verhuizingen v.o.f

Info

Schlechter transport en verhuizingen vof

Verhuizen - transport - opslag

Nationaal en internationaal - Sinds 2008

Voor informatie: 0314346556 - [email protected]

Geschiedenis

U heeft verhuisplannen en bent nu op zoek naar een professioneel en flexibel verhuisbedrijf in de regio Doetinchem, Arnhem, Zutphen, Nijmegen, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Ede of Wageningen?

Welkom. Fijn dat u ons heeft gevonden. Wij kunnen vanzelfsprekend aan al uw wensen en eisen voldoen. Een zorgeloze verhuizing, dat is waar wij voor staan.

Schlechter transport en verhuizingen uit Doetinchem bestaat sinds 2008 en vanaf die tijd gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om een complete verhuizing met in- en uitpakwerkzaamheden, het demonteren en weer monteren van uw linnen kasten, het aansluiten van witgoed of misschien alleen het vervoer van een paar enkele dozen, u bent hiervoor bij ons aan het goede adres.

Naast een perfecte service voor, tijdens en na de verhuizing geniet u bij Schlechter transport en verhuizingen ook van de scherpste tarieven die de verhuiswereld u te bieden heeft.

Met onze “no nonsens attitude“, harde werkers en snelheid zijn wij in staat u de goedkoopste verhuisservice van Nederland aan te bieden! Wij staan garant voor een duidelijke en eerlijke prijs.

Lees onze referenties eens elders op onze site. Deze zijn recent en geven u een goed beeld van ons bedrijf en onze manier van werken. Een visitekaartje waar wij trots op zijn!

Adres: Fabriekstraat 24e, 7005 Ar Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314346556
Stad: Doetinchem
Route: Fabriekstraat 24e
Postcode: 7005 Ar


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Dam Verhuizingen, Opslag Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Correct Monnereau Speciaal Vervoer Correct Monnereau Speciaal Vervoer 962 meter 5 weken lang elke dag naar Amsterdam gereden. Elke dag exact op tijd opgehaald. Zeer ...
Verticaal Transport Nederland B.V. Verticaal Transport Nederland B.V. 1 km Supersnelle service en zeer kundig personeel
Bjchauffeursdiensten Bjchauffeursdiensten 1 km Directiechauffeur ccv-d1 gecertificeerd en/ of Privéchauffeur zónder voertuig.
Ter Linden Transport b.v. Ter Linden Transport b.v. 1 km Hele slechte chauffeur met een sigaar die zijn truck als wapen gebruikt
Verhuisbedrijf Van Dam Verhuisbedrijf Van Dam 1 km Onze inventaris heeft hier anderhalf jaar opgeslagen gelegen. In een grote én een kle...
Wilco Snelting transport Wilco Snelting transport 2 km Nationaal en internationaal transport
Brutra Logistiek Brutra Logistiek 3 km Ff bij onze zoon wezen kijken die was een vrachtwagen aan het schoon maken. Morgen m...
Recensies
De verhuizing is prima verlopen door de deskundige service. Alles is met aandacht gedaan zowel in communicatie als het verpakken en verhuizen van de meubels. Wij zitten nu heerlijk op ons nieuwe stekje en zijn niet van plan binnenkort te verhuizen maar deze vakmensen zijn een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid