facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schipper Style & Fashion

Schipper Style & Fashion

Info

ZUSS women is een dameskledingzaak met een uitgebreide collectie van mooie merken.



"De mooiste eetkamerstoelen, eetkamertafels, bankstellen en salontafels vindt u bij Schippers Lifestyle in Enschede! De woonwinkel van Enschede.Komt u gerust eens langs in onze meubelzaak in Enschede en ervaar ons prachtige aanbod! Een landelijke inrichting van uitstekende kwaliteit. Met meer dan 1500m2 aan toonkamers en een continu vernieuwend assortiment.Bekijkt u ook eens onze website: schippers-lifestyle. Ook hier vindt u een ruim overzicht van onze aanbiedingen, nieuwste modellen en actuele informatie over onze interieurwinkel!"
Adres: 't Loo 58, 1823 ar Heiloo
Telefoonnummer: 0725332236
Stad: Heiloo
Route: 't Loo 58
Postcode: 1823 ar


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mode Heiloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZUSS women ZUSS women 0 meter De zaak ZUSS women in Heloo is echt een aanrader . Corona proof Zeer ervaren en vrien...
Jester Fashion ‘t Loo Jester Fashion ‘t Loo 88 meter Vertaald door Google OK Origineel Ok
Kèk Women Kèk Women 763 meter Altijd prima service. En erg leuke kleding van goede kwaliteit. De dames hebben er ec...
Mascotte Mode Mascotte Mode 766 meter Fijne modezaak met mooie kwaliteitskleding. Net even anders.
Kado&Zo Heiloo - Woondecoratie, modeaccessoires, kraamcadeau's Kado&Zo Heiloo - Woondecoratie, modeaccessoi... 767 meter Kado & Zo is een gezellige winkel gevestigd aan het stationsplein in Heiloo.
Cosy Clothes Accessories Cosy Clothes Accessories 1 km Cosy Clothes Accessories is a small Dutch online boutique focused on providing our cu...
Recensies
Zeer goede service! Er zaten verkeerde zitkussens, geen koudschuim, in onze nieuwe bank! Konden de mensen bij Schippers ook niks aan doen, leverancier zijn schuld, maar is uitstekend opgelost! Gewoon overal nieuwe kussens in en ons bankstel zit fantastisch!
Fantastische service!! Altijd tijd en goed advies! Prachtige meubels van topkwaliteit!! Wij zijn dik tevreden!
In verleden ook meubels gekocht tot volle tevredenheid , nu weer nieuwe meubels gekocht na zeer goed advies over het product en over de stof ,professionele houding en vriendelijk personeel en een mooie zaak ,wat ik ook belangrijk vind ze geven je de ruimte om je meubels rustig uit te kunnen zoeken.
Goede service en leuke info stoel gerepareerd buiten garantie mooie nieuwe poot gemonteerd heel mooi.
Gemoedelijke zaak, professionele verkoper, niks moet alles mag! Wat er niet is wordt gemaakt!
Hier zijn veel meubels te zien van veel verschillende soorten. Het is verdeeld over 2 verdiepingen. Je krijgt er een eerlijk advies over mogelijke alternatieve mogelijkheden. Het is niet de goedkoopste, maar het is wel goed materiaal.
Schippers Lifestyle is een genot om even binnen te lopen. Voor ieder wat wils, of het nu om trendy meubels gaat of prachtige verlichting voor boven de eethoek of salontafel, je vindt er altijd wel iets. En Bob en zijn medewerkers zijn gewoon no nonsens kerels die verstand van zaken hebben.
Fijne service, fijn contact, goed geregeld! Schippers heeft ons prima geholpen om onze 2 fauteuils, elders gekocht, weer in orde te maken. Service is belangrijker dan garantie!
Hebben eind september 2021 diverse meubelen gekocht bij Schippers. Werden gelijk supervrienelijk ontvangen door de eigenaar Bob Schippers. Aangegeven wat onze woonwensen waren. Hij adviseerde om eerst even in alle rust rond te kijken en bij vragen hem aan te schieten. Toen wij ons lijstje afgewerkt hadden eettafel, stoelen, TV meubel, salontafel, side table, setje bijsettafel, glaskast en hanglamp, de zaak doorgesproken onder het genot van een lekkere cappuchino. Zeer vertrouwd allemaal, net of we elkaar al heel lang kennen. Onze vorige reeks ook bij Schippers gekocht ca. 15 jaar geleden. Ook nu weer heel goed advies, zeer prettige benadering, goede prijs en kwaliteit en meedenken met de klant. Bob kwam ons zelfs iets teemoet bij de aankoop van een prachtige dure hanglamp. Top. De aflevering was ook uiterest correct gedaan door 2 vakkundige medewerkers, als extra service waren alle meubelen voorzien van meubelviltjes en werden exact op de plaats neergezet die wij wilden. Waren nog 1 setje tafels vergeten, maar dat werd gelijk de dag erop gebracht. Wat een superservice, eentje die je met een lampje moet zoeken. Dus enorme aanrader als je iets zoekt op meubelgebied, daar gaan vakkennis, vertrouwen en service hand in hand. Dikke 10 wat ons betreft ! Topbedrijf gerund door een team met hart voor de meubelzaak.
Zeer slechte service, afspraken komen ze niet na. Beloven terug te bellen wat niet gebeurt. Hebben meer als 2 maanden moeten wachten op een paar stoelen. Op de dag dat de meubels geleverd zouden worden, zijn ze niet geweest. Al met al alleen maar slechte ervaring mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid