facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen
"ONZE SHOWROOM IS OP AFSPRAAK GEOPEND.Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze XL showroom in Gouda vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof en aluminium producten.Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in onze showroom, om echt de tijd voor u te nemen. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat."
Adres: James Wattstraat 5 , Gouda 2809 PA, NL
Telefoonnummer: 0182 527 089
Stad: Gouda
Route: James Wattstraat 5
Postcode: 2809 PA



op zoek naar gerelateerd: Schipper Kozijnen Amstelveen, Schipper Kozijnen Groningen, Schipper Kozijnen Zwolle, Schipper Kozijnen vacatures, Schipper Kozijnen Opmeer, Schipper Kozijnen klachten, Schipper Kozijnen Opmeer openingstijden, Schipper Kozijnen zonwering
Recensies
Vanaf het moment van oriënteren, bestellen en leveren zijn wij tevreden over de manier waarop wij als klant zijn behandeld. Het plaatsen van de kozijnen, duurde weliswaar 7 maanden na opdracht, verliep uitstekend. Goede hardwerkende monteurs die schoon werkten en keurig werk afleverden. We zijn content met het eindresultaat.
Laten de bokken dagen na plaatsing op parkeerplaatsen staan. Verder zitten de kozijnen er scheef in. Gelukkig niet bij mezelf maar bij de buren. Maar die hebben een abonnement op verkeerde bedrijven. Nu staan de bokken er dus al 3 weken en anderhalve week over gebeld.
Twee nieuwe kunststof deuren naar de tuin. Goede voorbereiding en nauwkeurigheid. Oude deuren netjes verwijderd en nieuwe deuren geplaatst. Vakwerk!
Op 25 en 26 maart zijn onze kozijnen en deuren geplaatst door 2 medewerkers van Schipper kozijnen. Deze werkzaamheden zijn op uitstekende wijze uitgevoerd uiteraard tot onze volle tevredenheid. Ook waren beide beide medewerkers uitstekend vaklui. Gaat u over tot de aankoop van kozijnen of deuren dan beveel ik deze firma in Gouda ten zeerste aan.
Goede uitleg, prima service, goede communicatie en mooi produkt.
Vorige jaar april kozijnen geplaats. En sinds dien alleen maar ellende. De ramen zijn door een onderaannemer geplaatst die zeer amateuristisch te werk ging. Bij schipperkozijnen meermaals afspraak gemaakt met een monteur maar elke keer kan de montwur het probleem niet oplossen en moet ik met een andere monteur afspraak maken. Inmiddels meer dan jaar verder maar nog steeds tocht het aan alle kanten. En moet ik weer 3 maanden wachten tot een monteur langs kan komen. Er werdt bij voorbaat al gezegd dat het probleem weer niet opgelost zal worden. Schijfpui is duidelijk niet waterpas geplaatst heb ik ze al verteld maar dat konden ze dus niet oplossen. Nou lekker bedrijf. Ik wacht wel weer tot september want dan hadden ze weer tijd.
Wij hadden een afspraak met Walter, hij heeft ons zeer vriendelijk geholpen en dacht met ons mee. Liet voorbeelden zien. Daarna kwam Michel bij ons inmeten, erg vriendelijke man. We kregen te horen in welke maand ze ongeveer zouden komen voor montage. Telefonisch werd er met ons Contact opgenomen dat het iets later zou worden. Prima we werden ruim op tijd geïnformeerd hierover. De 2 monteurs Peter en Theo hebben de montage uitgevoerd. Prettige heren, werken hard en zeer netjes. Alles werd zeer netjes afgewerkt en opgeruimd. Helaas een glassplinter in het raam, dat kan gebeuren. Wij zagen dit zelf niet, maar de monteur meldde dit en er komt een nieuw raam voor. Dat zegt al voldoende. We krijgen veel complimenten vanuit de buurt, dat het Zo mooi is! Wij zijn zeer tevreden! Groetjes vanuit Dieren
We hebben een prachtige dakkapel geleverd en gemonteerd gekregen. Alles verliep gezellig en vlekkeloos, prachtig materiaal en goede timing. We zijn er erg blij mee! Wachten nu op de kozijnen door het hele huis. Fijn!
Ik zeg, niet doen!!!! Ik heb geen link gekregen van Schipper Kozijnen om een recensie via klantenvertellen.nl te plaatsen daar is alles lovend, dus maar hier. 16 maanden heeft Schipper Kozijnen nodig gehad voor afronding project. Veel fouten, vaak thuis moeten blijven voor niets. Grootste probleem is communicatie. Verkoper verkoopt raampje dat technisch niet geleverd kan worden, hij communiceert niet - zoals hij belooft - met architect over tekening, verkoper voert wijzigingen in tekeningen niet door zodat verkeerde vergunning wordt aangevraagd en dus afgewezen, verkoper hoor je daarna nooit meer. Daarna wordt projectmanager aangesteld, 1 keer gezien. Verkeerde onderdelen meenemen door monteurs is meerdere keren voorgekomen, daarover geen terugkoppeling naar bedrijf, door fouten montage deur en raam in hete zomer niet kunnen gebruiken en schade, etc. etc. Planning is overigens ook van lik-me-vestje.
Dit bedrijf heeft een week geleden bij mijn buren een project gehad en na een week staat hun afval nog steeds voor mijn deur. Als ik hiermee naar de showroom bel krijg je geen excuses of iets maar alleen maar dat het wel opgelost gaat worden. Dit wordt nog gezegt met een toon waarop je denkt dat je zelf de zeurpiet bent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid