facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schipper Accountants BV

Schipper Accountants BV

Info

Schipper Accountants is een full-service accountants- en advieskantoor met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1938 in Goes heeft Schipper Accountants 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En ook in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht.

Vanuit een full-service aanpak heeft Schipper aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We bouwen met onze klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst.

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks drijven. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Adres: Schermerhornstraat 2, 4463 XD Goes
Telefoonnummer: +31113239400
Stad: Goes
Route: Schermerhornstraat 2
Postcode: 4463 XD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schipper Accountants Tholen, Schipper Accountants medewerkers, Schipper online, Schipper corporate finance, Accountant Middelharnis, Accountants en Adviseurs, Schipper vloeren, WEA Accountants
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaardij Westeinde Makelaardij Westeinde 1 km Een aanrader om eens langs te gaan als je plannen hebt om een huis te verkopen of jui...
De Bruine Hypotheken De Bruine Hypotheken 2 km Perfect geholpen door Emma. Snel en accuraat. Top.
Faasse & Fermont Hypotheken en Verzekeringen Faasse & Fermont Hypotheken en Verzekeringen 2 km Slecht geholpen, van professionaliteit niet te spreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid