facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schimmel

Schimmel
"Sinds 1885 kunnen wij er geen genoeg van krijgen. Met enthousiasme gaan wij voor gastvrijheid, kwaliteit en beleving van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.Schimmel is een begrip in Woudenberg en de wijde omgeving. Wat ooit is begonnen als een stationsrestaurant vanwaar de postkoets vertrok is nu een modern zalencentrum met vier schitterende bowlingbanen, een comfortabel hotel*** en een geweldige brasserie."
Adres: Stationsweg Oost 243 , Woudenberg 3931 EP, NL
Telefoonnummer: 033 286 1213
Stad: Woudenberg
Route: Stationsweg Oost 243
Postcode: 3931 EP



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Hotel Schimmel Woudenberg, Hotel Schimmel Woudenberg telefoonnummer, Schimmel 1885 menu, Schimmel Scherpenzeel, Schimmel Loonbedrijf, Hotel Schimmel 1885, Hotel Woudenberg, Lunch Woudenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Pyramide de Pyramide 8 km EEN DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN
Recensies
We hebben op 3 oktober ons bruidsfeest gevierd bij Schimmel. Het was geweldig, een topdag! We gingen ergens in juni afspreken wat we graag wilden en Jos had ook nog leuke suggesties. Toen hoorden we dat ons bruidsgezelschap niet in de zaal van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug paste corona maatregelen zei Jos: dan doen we de huwelijksvoltrekking toch hier? Dat was fantastisch voor Ed's ouders die wat moeilijk ter been zijn. De bruidstaart was verrukkelijk! En het personeel was ook fantastisch. Alles ging vlot en na de bubbels en taart zei de mevrouw: zullen we maar even wachten met het eten, iedereen zit nog vol met bruidstaart. Heerlijk relaxed. We hebben feest gevierd in de kelder waar 4 bowlingbanen zijn en het buffet klaarstond. Heel erg lekker eten en een geweldig dessertbuffet. Ja, ik schrijf veel in de overtreffende trap maar we hebben het zo fijn gehad! Op naar de 12 en half!! Dan komen we terug.
Wat is het er mooi en modern ingericht! Erg gezellig en mooie zitjes. We kwamen binnen voor de eerste keer en dachten gelijk wat gezellig om hier te lunchen! Helaas viel de lunch tegen. We hadden de lunch special. Het zag er top uit maar helaas kregen we het niet weg. We hadden het idee dat het allemaal uit pakjes, voorverpakt was/kwam. We vinden het dan ook jammer om dit te vermelden. Beide zijn we geen kieskeur maar dit viel voor ons tegen. We hadden het graag anders gezien maar wij komen niet nog eens terug. Heel erg jammer! Want het ziet er echt top uit van binnen!!
Onze kamer was prima schoon en met airco Het avondeten prima met super vriendelijke bediening, na het eten in de kelder wezen bowlen, ze zette het speciaal voor ons aan en we hadden heerlijk de ruimte. Ontbijt was niet overdreven uitgebreid maar meer dan voldoende. Al met al een prima ontspannen verblijf gehad
Wij hebben op Eerste Kerstdag een zeer geslaagd kerstdiner gehad met onze familie; het eten was heerlijk, de bediening goed verzorgd en er was een relaxte sfeer. Bovendien gezellige live achtergrondmuziek. Iedereen was zeer tevreden!
Erg mooi ingericht restaurant prima eten wel veel gesmoord vlees weinig vis als hoofdgerecht de hotel kamer blijven achter bij het restaurant gedateerd zijn ze maar daar is de prijs ook na
Een feestje gehad in de bowlingkelder. afspraken totaal niet nagekomen. Wat eem chagrijn bij mevrouw van Ginkel, de "gastvrouw" van dienst die avond.
Eten is heerlijk en ziet er prachtig uit. Vriendelijke bediening. Wel moesten we zelf achter drinken aan. Bij binnenkomst drinken besteld, hierna werd niet meer gevraagd of we nog wat wilden drinken. Wat natuurlijk erg jammer is.
Het eten was lekker maar we kregen het koffie en drinken na het bowlen niet.
Voor het eerst hier gegeten. Was heerlijk. Niet lang wachten en vriendelijke bedieningEten: 5/5
Heerlijk gegeten, veel aandacht voor detail en zeer vriendelijk personeel. Hotelkamers zijn gedateerd maar wel schoon en ruim en de airco was een zegen met 35 graden buiten! Ontbijt was ook ruim voldoende en gevarieerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid