facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schilderwerken de Wilde.nl

Schilderwerken de Wilde.nl

Geschiedenis

Schilderwerken de Wilde is gevestigd in Uithoorn, mooi centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Bij ons schildersbedrijf werken ongeveer acht schilders. Wij voeren allerlei schilderwerkzaamheden uit, van een eenvoudig badkamerplafond tot kantoorgebouwen.
Ook kunt u bij ons terecht voor beglazing, behangwerk en glasweefsel. Wij kunnen u helpen met allerlei soorten stucwerk én geven u kleuradvies.

Binnen de spuittechniek is onze nieuwe, moderne specialiteit het verwarmd spuiten van houtwerk op locatie. Hiermee realiseren we een zeer strak eindresultaat, wat met een kwast of roller niet kan worden behaald.

Wij geven prioriteit aan kwaliteit en zijn klantgericht. Dit betekent voor u:
afspraak is afspraak;
oplevering altijd op de afgesproken tijd;
oplevering binnen de overeengekomen begroting;
topkwaliteit zonder concessies;
betrouwbaarheid.
Schilderwerken De Wilde is een AF-erkend schildersbedrijf en aangesloten bij de FOSAG branchevereniging. We hanteren de standaard algemene voorwaarden van de branchevereniging, waarin alles is geregeld met betrekking tot algemene afspraken en garanties. Voor deze voorwaarden en andere informatie verwijs ik u naar www.af-erkend.nl en www.fosag.nl.

Meer informatie over het bedrijf en gerealiseerde projecten kunt u vinden op onze website www.schilderwerkendewilde.nl. Ik hoop dat, zodra de situatie zich voordoet, wij een prijsaanbieding voor u mogen maken.

Met vriendelijke groet,
Nils de Wilde.



"Schilderwerken de Wilde is gevestigd in Uithoorn, het werkgebied ligt voornamelijk binnen deze regio, in overleg kunnen wij u ook elders in Nederland van dienst zijn.Wij voeren binnen- en buitenschilderwerkzaamheden uit aan woningen, scholen en kantoren.Tevens kunt u bij ons terecht voor kleur-en stylingadvies, behangwerk, stukadoorswerk, glasweefsel en spuitwerk.Binnen de spuittechniek is onze moderne specialiteit het verwarmd lakspuiten van houtwerk op locatie. Dit geeft een zeer strak eindresultaat, wat met een kwast of roller niet kan worden behaald."
Adres: Ondernemingsweg 22, 1422 DZ Uithoorn
Telefoonnummer: 0297561961
Stad: Uithoorn
Route: Ondernemingsweg 22
Postcode: 1422 DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sigma paintr. Nederland Sigma paintr. Nederland 610 meter Met Sigma paintr. regel je gemakkelijk en snel je schilderklus. Volledig online, waar...
Recensies
Goed werk geleverd en ook netjes alles opgeruimd
mooi werk. kwaliteit primaService: Interieur schilderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid