facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schilderwerken A. Schaper & Partners

Schilderwerken A. Schaper & Partners

Info

Met ruim 30 jaar ervaring in alle facetten van het schildersvak staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Geschiedenis

Door een groot netwerk van collega vak schilders is geen klus is ons te klein, maar ook zeker niet te groot Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten wandafwerking, plafondafwerking, beglazing en vele soorten vloerafwerking, zowel beton als hout.

Het leveren van topschilderwerk behoort tot onze hoofdactiviteit.Zowel onderhoud als het geheel opnieuw schilderen van uw nieuwe of bestaande woning, kantoor, bedrijfspand of ander vastgoed.Dit geldt voor zowel het exterieur als het complete interieur, oftewel buiten- en binnenschilderwerk.

Behangen en het aanbrengen van wandweefsel, glasweefsel, of het afwerken van wanden met speciale effecten, we voeren het allemaal strak en vakkundig uit. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we jonge studerende schilders samen met de opleidingsschool begeleiden naar echt vakmanschap. Door intensieve samenwerking met collega vakmannen kunnen we ook goede afspraken met klanten maken.

Omdat we al jaren met elkaar samenwerken en dus weten wat we aan elkaar hebben, kunnen er met de klanten goede afspraken gemaakt worden. Mochten er tijdens een schildersklus aan uw bedrijf of woning timmerwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wij werken ook al jaren samen met een prima timmerbedrijf.

Dit kan vaak veel tijd en kosten besparen, denk bijvoorbeeld aan het samen gebruiken van een steiger of hoogwerker.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.

Adres: Appelmarkt 10F, 1681PE Zwaagdijk, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622199759
Stad: Zwaagdijk
Route: Appelmarkt 10F
Postcode: 1681PE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid