facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersvakopleiding Assen

Schildersvakopleiding Assen

Info

Schildersvakopleiding Assen is HET opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak Schilderen en Onderhoud. Vakkundige schilders zijn altijd nodig, waar ook ter wereld!

Geschiedenis

Schilder^sCOOL is Het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onderhoud.
Bij Schilder^sCOOL leer je het vak en kun je doorleren als je de ambitie hebt.
Tijdens de opleiding werk en leer je op verschillende plekken. Je bent afwisselend aan het werk bij een erkend leerbedrijf, op een project, in de praktijkleerwerkplaats van Schilder^sCOOL of je volgt de theorielessen bij het ROC.
Het gaat om meer dan alleen het hanteren van de kwast. Je wordt breed opgeleid tot allround onderhoudsmedewerker.
Vakkundige schilders zijn altijd nodig, waar ook ter wereld.
Kiezen voor het mooie gevarieerde schildersvak is kiezen voor toekomst!
www.schilderscool.nl



"Schildersvakopleiding Assen is HET opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak Schilderen en Onderhoud. Vakkundige schilders zijn altijd nodig, waar ook ter wereld!"
Adres: Azieweg 2, 9407 TG Assen
Telefoonnummer: 0592 - 26 60 66
Stad: Assen
Route: Azieweg 2
Postcode: 9407 TG



op zoek naar gerelateerd: Schildersvakopleiding Nijmegen, Schildersvakopleiding Geldermalsen, Schildersvakopleiding Amersfoort, Schildersopleiding UWV, Schildersvakschool Zutphen, Omscholing schilder, Korte opleiding Schilder, OnderhoudNL Opleidingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jenaplan Kindcentrum De Vuurvogel Jenaplan Kindcentrum De Vuurvogel 2 km Jenaplanschool De Vuurvogel staat in de Asser wijk Noorderpark/Lariks. De school heef...
Recensies
Een mooie manier om het vak te leren. Een leuk team en een persoonlijke leerweg. Een opleiding waar je heen nummertje bent. Je krijgt hier de hulp en aandacht daar waar je nog kan groeien.
Mooie mogelijkheid om te verdienen en toch iets te leren wat je nog niet helemaal kan. BBL opleiding
Persoonlijk zou ik dit alleen doen als je een schoolverlater bent op je 16e Op latere leeftijd heeft het qua loon geen nut.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid