facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schilderschool Rob de Reus

Info

Realistisch leren schilderen

Geschiedenis

Schilderschool Rob de Reus staat voor creëren, inspireren en leren in teamverband (meester & gezel formule). Een plaats waar realisme en ambacht centraal staan. Onder supervisie van Rob worden schilderijen, wandschilderingen en decoraties in opdracht vervaardigd.

Naast de ‘Schilderspraktijk’ worden er ook dagelijks lessen en workshops gegeven aan volwassenen en jeugd.



"REALISTISCH LEREN SCHILDEREN MET OLIE-EN ACRYLVERFIn een mooi atelier, ontspannen sfeer en in een groep van maximaal 12 personen leert u de techniek achter het realistisch schilderen met olie- en/of acrylverf.Vanaf het bepalen van de compositie tot het opzetten en het uitwerken van uw schilderij geeft u uzelf de mogelijkheid om steeds weer te leren.Leren van docent Rob de Reus, van uzelf en van de groep. U bent altijd op weg naar mooi resultaat, in eigen tempo."
Adres: Meldijk 54, 1911 BB Uitgeest
Telefoonnummer: 06-53770070
Stad: Uitgeest
Route: Meldijk 54
Postcode: 1911 BB



op zoek naar gerelateerd: Rob de Reus werk leerlingen
Recensies
Je leert er heel veel technieken om hé schilderij zo mooi mogelijk te maken. Op een vriendelijke manier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid