facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersbedrijf van Harten

Schildersbedrijf van Harten

Geschiedenis

Schildersbedrijf Van Harten is een jong schildersbedrijf, gevestigd in Best, waar u terecht kunt voor al uw schilder- en glaswerk aan uw woning of bedrijfspand.

Adres: Mr. C. Goselingstraat 11, 5684WH Best
Telefoonnummer: 0499-323358
Stad: Best
Route: Mr. C. Goselingstraat 11
Postcode: 5684WH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DM slotenmaker DM slotenmaker 2 km Het juiste adres voor hang en sluitwerk montage en advies & het openen van deuren
Recensies
al maanden op offerte gewacht. Nu een ander bedrijf gekozen offerte binnen een week.
Ard heeft ons huis van binnen geschilderd in bijzondere kleuren. Heerlijk om een echte professional aan het werk te zien - alles is perfect afgewerkt en het gaat zo veel sneller en netter dan als je het zelf doet. En wat heel belangrijk is: hij komt zijn afspraken na! Een genot om als schilder te hebben :
Ge Wel Dig
Top bedrijf! Maakt niet uit waar je woont Schildersbedrijf Van Harten komt haar je toe! Zeer tevreden over de kwaliteit en prijsverhouding en er wordt zeer netjes gewerkt en indien nodig goed overleg gepleed Van Harten aanbevolen!
Vakkundig advies, eerlijke en betrouwbare schilders en service gericht. Vorig najaar ons huis van buiten laten schilderen en ik ben er nog elke dag blij mee!
Een super vakman. Heeft ons huis van binnen geschilderd en daar zijn we heel blij mee.snel,goed en prima prijzen. Kortom een aanrader
Gedreven vakman. Eerlijk en vakkundig advies. Kwalitatief hoogwaardige uitvoering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid