facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersbedrijf Kettering

Schildersbedrijf Kettering

Info

Schildersbedrijf Martijn Kettering

Geschiedenis

FF Voorstellen

Kettering, een bekende naam in Neede. Of het nu nieuwbouw, renovatie of (planmatig) onderhoud is, u bent bij Kettering aan het juiste adres.
Martijn is zijn bedrijf gestart in 2009, met ruim 10 jaar ervaring op zak. In 5,5 jaar tijd is het nu uitgegroeid tot een kwaliteitsbedrijf, met meerdere schilders (6 vakmannen) en een groeiende vaste klantenkring. Schilderen, behangen, spuiten en glaszetten, natuurlijk kunt u Martijn daarvoor benaderen, maar ook voor specialistisch werk, zoals houtrot renovaties, glas-in-lood, en muurschilderingen kunt u bij Martijn en zijn medewerkers terecht….



"Kettering, een bekende naam in Neede en omgeving. Of het nu nieuwbouw, renovatie of planmatig onderhoud is u bent bij Kettering aan het juiste adres. Martijn is zijn bedrijf gestart in 2009, met ruim 10 jaar ervaring op zak. Hij is geen verwaande kwast, nuchter en met beide benen op de grond. Met zijn 36 jaar is hij een jonge ambitieuze kleurrijke ondernemer. AFSPRAAK = AFSPRAAK is het credo. Samen met zijn inmiddels 11 vakmannen maakt hij van elke klus een visitekaartje. Eigen glasweefsel en renovlies behangers in dienst.Schilderen, behangen, spuiten en glaszetten natuurlijk kunt u Martijn daarvoor benaderen. Ook voor specialistisch werk, zoals hout renovaties, glas-in-lood, en muurschilderingen kunt u bij Martijn terecht."
Adres: Borculoseweg 83, 7161 GT Neede
Telefoonnummer: 0630636175
ln.gnirettekfjirdebsredlihcs@ofni
Stad: Neede
Route: Borculoseweg 83
Postcode: 7161 GT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hammerman Schilderwerken Hammerman Schilderwerken 2 km De schilder die meer doet dan U denkt.
Recensies
Hele goede ervaringen met Martijn Ketterij.
Een aanrader, zoals ze zelf aangeven afspraak is afspraak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid