facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn bv

Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn bv

Info

Uw schildersbedrijf in Midden- en Zuid-Limburg.

Geschiedenis

Kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Schildersbedrijf Loozen & Zn Meesterschilders verzorgt al sinds 1959 al uw schilderwerken in de regio Midden- en Zuid-Limburg. Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden aan.
Blijkt dat u voor een bepaald deel net iemand anders nodig heeft, maar toch liever één bedrijf voor uw gehele klus? Om een goed eindresultaat te garanderen, begeleiden wij voor u ook graag de werkzaamheden van derden.

Adres: Dr Poelsplein 8a, 6369 AV Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 045 – 544 15 91
Stad: Simpelveld
Route: Dr Poelsplein 8a
Postcode: 6369 AV



op zoek naar gerelateerd: Job Loozen
Recensies
Wij hebben bij dit bedrijf een offerte aangevraagd. Prijzen lagen véél hoger dan bij vergelijkbare bedrijven... De offerte hebben we nooit ontvangen, ook niet na een tweede verzoek. Op ons komt dit bedrijf dus niet heel betrouwbaar over! Update 10-04-2019: Hieronder geeft firma Loozen een reactie. 1,5 jaar na onze offerteaanvraag. En wat voor reactie.... wij hebben inderdaad bij 1 of 2 bedrijven een soortgelijke recensie geplaatst omdat zij ook het fatsoen niet hadden om te reageren na opvraag van een offerte, net als Loozen. Hoe wij weten dat Loozen zoveel duurder was? Men weet schijnbaar de eigen manier van werken en offerteren niet... Toen Loozen bij ons was hebben we een prijsindicatie gekregen. De exacte prijs zou in de offerte komen staan, maar deze hebben we ondanks meerdere verzoeken dus nooit ontvangen. Nu reageert men wel, maar in plaats van zich ook te verdiepen in de 'kleine' klant en de tekortkoming toe te geven, wordt de klacht ontkent en probeert men de klant zwart te maken. Wat een asociaal bedrijf!
Wij hebben alle houtwerk en alle muren van ons woonhuis, zowel van binnen als van buiten incl. Gevels laten schilderen door het schildersbedrijf Loozen uit Simpelveld. Topwerk hebben ze geleverd. Het is net of wij een nieuw huis hebben. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Een aanrader!! Dank jullie wel!
Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn heeft bij ons het gehele binnen- en buitenwerk geschilderd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid