facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersbedrijf Hugo Derksen

Info

Uw man voor kwaliteitswerk op gebied van isolerende beglazing, wandafwerking en schilderwerk. Zie ook:https://keurmerkkwaliteitsvakman.nl/vakman/schilder-glaszet-en-wandafwerkingsbedrijf-hugo-derksen/



"Schilderwerk binnen en buiten zowel particulier als monumentaal, isolerende en monumentale glaszetwerkzaamheden ,wandafwerkingen zowel glasweefsel, behang als spuiten."
Adres: Wilgenhoek 46, 6903bv Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-372748
Stad: Zevenaar
Route: Wilgenhoek 46
Postcode: 6903bv


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Hugo Derksen eigenaar eenmansbedrijf in Zevenaar heeft ons fantastisch geholpen met het schilderen van onze houten garagedeuren, bij deze nogmaals hartelijk bedankt. Ondanks het feit dat de heer Derksen een volle agenda had begrijpelijk, gezien de geleverde kwaliteit ;- , en we graag wilden dat de garagedeuren na aanvraag binnen een kort tijdsbestek geschilderd zouden worden was dit geen probleem. De nieuwe garagedeuren zijn met behulp van het juiste advies op twee zaterdagen super strak en mooi geschilderd. Wij zijn Hugo dan ook erg dankbaar, klasse!!
Hugo Derksen heeft onze buitenkant bovenwoning geschilderd. Hij is vakman al om. Heeft ontzettend netjes werk geleverd. Wij zijn erg tevreden.
Zeer goed werk afgeleverd en erg tevreden! Hugo neemt de tijd en kwaliteit staat absoluut boven kwantiteit. Een aanrader als je een goede schilder zoekt!
Schildersbedrijf Hugo Derksen heeft van onze woning o.a.de bovenverdieping geschilderd. Met de uitvoering van deze werkzaamheden en de nodige adviezen zijn we zeer tevreden.
Vakmanschap is meesterschap, dat geldt zeker voor schildersbedrijf Hugo Derksen. Zeer kundig en goed advies verzekert!
Alles weer mooi in orde gemaakt nieuwe rubbers rond de ramen alle rotte plekken behandeld en alles weer strak in de verf een vakman goede prijs kwaliteit verhouding we zijn er blij mee
Zeer bekwame vakman. Werkt zeer netjes en nauwkeurig. Geeft goed advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid