facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersbedrijf Colourfull

Schildersbedrijf Colourfull

Info

Schildersbedrijf Colourfull is een schildersbedrijf dat in Assen is gevestigd. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Geschiedenis

Schildersbedrijf Colourfull is een schildersbedrijf dat in Assen is gevestigd. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.



"Schildersbedrijf Colorful in Assen is uw vakman in schilderwerk, vastgoed- en woningonderhoud en aanpak van houtrotUw uitstekende bedrijfs- en huisschilderEen uitstekende schilder voor uw huis of bedrijfspand hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Schildersbedrijf Colorful in Assen al jaren. Met volop vakkennis en vele jaren ervaring leveren wij topkwaliteit in schilderwerk. Zo gebruiken wij alleen de beste schildersmaterialen, de professionele schildersverf van Trimetal.Zoekt u een goedkope schilder?Wij leveren topkwaliteit schilderwerk tegen een zeer scherpe prijs. Overtuig uzelf en vraag een vrijblijvende offerte aan. U zult ontdekken: Schildersbedrijf Colorful is écht een goedkope schilder!"
Adres: zevensterstraat 7, 9404 JH Assen Assen
Telefoonnummer: 0612370997
Stad: Assen
Route: zevensterstraat 7
Postcode: 9404 JH Assen


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omnia Schilderwerken Omnia Schilderwerken 4 km Omnia Schilderwerken: Schilderwerk - beglazen - interieurs
Recensies
Heb Denny leren kennen als een betrouwbare vakman die weet waar hij over praat, zijn afspraken nakomt en goed advies geeft. Kwaliteit van het schilderwerk is prima.
Danny en zijn medewerkers hebben bij ons alles buitenom geschilderd. Het huis zit weer strak in de verf. Nette snelle werkers. Danny komt zijn afspraken na. Topschilder, zeker aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid