facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schildersbedrijf BDS

Schildersbedrijf BDS

Info

Schildersbedrijf BDS uit Katwijk is opgericht door drie ondernemers: Stephan Barendsma, Adri van Dijk en Marco Schaap.

Geschiedenis

Schildersbedrijf BDS uit Katwijk is opgericht door drie ondernemers: Stephan Barendsma, Adri van Dijk en Marco Schaap. Samen met onze medewerkers leveren wij kwalitatief hoogstaand schilderwerk en onderhoud van vastgoed voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit doen we in de Randstad, maar ook landelijk of internationaal.

Sinds 2012 werken Stephan Barendsma, Adri van Dijk en Marco Schaap samen aan schilderwerk en onderhoud. Stephan houdt zich bezig met acquisitie en communicatie naar de klanten en Adri met de inkoop van materialen en het begeleiden van personeel en leerlingen. Marco doet het Calculatie - en financiële werk. Met z’n drieën vormen wij de directie van BDS Schilderwerken.

Adres: S'Gravendijckse 47a, 2201 CZ Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0713610080
Stad: Katwijk aan Zee
Route: S'Gravendijckse 47a
Postcode: 2201 CZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Recensies
Toppers dit! Oprechte en bekwame vakmensen en servicegericht naar de klant. Bij ons het glas gezet voor de serre en tevens schilderwerk verricht. Alles volledig naar wens en weer strak in de lak. Dank heren!
Vakkundig en klantvriendelijk met goede prijs/kwaliteit verhouding.
Werk er zelf leveren kwaliteit op Fijne menens dikke aanrader
Vakkundige medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid