facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schietvereniging de Korrel

Info

S.V. de Korrel is een schietsportvereniging die aangesloten is bij de KNSA.



"Schietvereniging de Korrel is een schietsportvereniging die aangesloten is bij de KNSA Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie. U kunt bij deze vereniging op de 11 banen met luchtgeweer en luchtpistool schieten. De Vereniging telt op dit moment rond de 40 leden. De vereniging beschikt over een eigen accommodatie met een gezellige kantine.Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand op onze vereniging, want laten we eerlijk zijn, alleen maar je trainingsserie of je serie voor de verenigingscompetitie schieten zonder gezelligheid is niet de bedoeling van een sportvereniging. De vaste schietavond is op dinsdag van 19.00 tot ongeveer 23.00. Ook word er een keer in het jaar een Grand Prix wedstrijd georganiseerd."
Adres: Wilgenlaan 6, 8302AM Emmeloord
Telefoonnummer: 0527619420
Stad: Emmeloord
Route: Wilgenlaan 6
Postcode: 8302AM



op zoek naar gerelateerd: Schietvereniging Druten
Recensies
Super vereniging, heel gezellig, maar wel streng met de corona regels en discipline voor wat betreft luchtwapens en gedrag op de schietbaan. Echt een 5 sterren locatie!
Bere gezellige schietsportvereniging
Gezellige kleine vereniging
Gezellige club
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid