facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schietvereniging Baarn & Omstreken

Info

Schietsportvereniging voor het schieten met klein, groot kaliber, lucht en PCP pistool/geweer met 16 binnenbanen en 19 buitenbanen.
Opgericht 12 april 1915 en heeft KNSA Kroon en Basiscertificaat

Geschiedenis

Schietsportvereniging voor het schieten met klein, groot kaliber, lucht en PCP pistool/geweer met 16 binnenbanen en 19 buitenbanen.

Adres: Wilhelminalaan 2, 3743 DC Baarn
Telefoonnummer: 0355411930
Stad: Baarn
Route: Wilhelminalaan 2
Postcode: 3743 DC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 20:00 - 23:00
Vrijdag: 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grupo Capoeira Brasil - Baarn Grupo Capoeira Brasil - Baarn 973 meter Vertaald door Google Beste capoeria-leraar in de stad! Op zoek naar activiteiten zoal...
MD Fight Academy MD Fight Academy 988 meter Hele gezellige groep met een fijne diversiteit aan niveau's. De docent legt helder en...
IJsbaan Baarn IJsbaan Baarn 1 km Maar zelden open als schaatsbaan, maar een prachtige en vooral grote natuurijs schaat...
BMHV BMHV 1 km Eventjes naar een hockey wedstrijd van mijn kleinzoon gekeken. Vanwege de kou snel we...
SV Baarn Voetbal SV Baarn Voetbal 2 km Fantastische voetbalclub
TOV Baarn TOV Baarn 2 km Netjes onderhouden. Deels kunstgras, ander deel echt gras hoofdveld.
Baarn Open Baarn Open 2 km LIKE ONS, en blijf op de hoogte van wat er op het park gebeurt.
BWV De Eem BWV De Eem 2 km Beste roeivereniging ooit. Goeie trainers voor wedstrijdjeugd. Je kan er ver komen ma...
Phdc Eemland Phdc Eemland 3 km Politiehonden dressuurclub
Recensies
Erg leuke avond gehad met mijn dochter, overweeg om lid te worden, erg gaaf om weer is te schieten, 1985 was de laatste keer. Zeer aan te bevelen, moet je een keer gedaan hebben, of vaker wat je wil.
Deze schietvereniging maakt onderscheid de ene komt op de wachtlijst en ander krijgt de uitnodiging,de gene die mailt kan beter andere werk gaan zoeken en hun Webite en Facebook is gewoon misleidend ik ga dit wel uitzoeken of klacht indienen .
Leuke clinic klein kaliber gedaan, hele aardige mensen, leuke club en je mag veel wapens proberen, zeker een aanrader!
Tijdens de introavond, waarbij de schietbaan volledig vrij is gemaakt voor de introducees, krijg je onder begeleiding de kans om de 3 houdingen klein kaliber geweer en twee houdingen klein kaliber pistool te schieten. Dit geeft je een goede indruk wat je te wachten staat mocht je met de schietsport verder willen gaan. De instructeurs zijn geduldig en leggen je graag alles uit. Voor het geld een fantastische introduktie in de schietsport en in de vereniging. Alle kosten kaarten, kogels en een drankje zijn inbegrepen in de prijs, het enige wat van je verwacht wordt is een serieuze houding, je ID bewijs en het goed mikken op de kaart.
Uitdagende sport bij een ambitieuze vereniging. Waar je door de uitgebreide accommodaties bijna alle bestaande disciplines in de schietsport kunt beoefenen. En sinds kort deze zeer overzichtelijke website. Kortom een gezellige en sportieve vereniging die absoluut een bezoek waard is. Dit jaar wordt er het 100-jarige bestaan gevierd, wacht niet tot het volgende jubileum maar maak nu een afspraak via de link op de website!
Hele leuke groot kaliber clinic gedaan op de buitenbaan die net gerenoveerd is. Je maakt op een veilige maar releaxte manier kennis met vrijwel alle disciplines binnen het groot kaliber schieten. Was een zeer geslaagde middag!
Een heel leuke schietclub, mooie accommodatie en zeer aardige mensen. Prima en ruimschootse ja, woordgrapje begeleiding, en voldeed volledig aan de omschrijving aantal schoten, verschillende wapens enz.. Denken er sterk over lid te worden.
Echt een super introductieles gehad! Hele aardige mensen die echt de tijd nemen om het goed uit te leggen en je op je gemak stellen. Ook super dat ze je laten kennis maken met verschillende geweren en pistolen. Zeker een aanrader!
Hele fijne vereniging waarbij iedereen prettig word behandeld. Tijdens de introductie krijg je de gelegenheid om met verschillende wapens te schieten. Een hele leuke ervaring die ik andere zeker aan raad!
Geweldige introductie les gehad!! Duidelijke, professionele uitleg en een mogelijkheid tot het proberen van meerdere wapens en schiethoudingen. Het was een zeer geslaagde avond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid