facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schietbaan De Wildenberg

Schietbaan De Wildenberg

Info

International Shooting Range de Wildenberg, Clay Pigeon Shooting Ground

Geschiedenis

Clay Pigeon Shooting Range located in Weert.



"Welkom bij International Shooting Range De Wildenberg. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, uw familiedag of met uw vriendengroep. We bieden combinaties van kleiduiven schieten en schieten met klein kaliber. Ook voor de recreatieve schutter, sportschutter, of jager zijn er uitgebreide mogelijkheden op onze schietbaan."
Adres: Op Kernies 3, 6002 NC Weert
Telefoonnummer: +31495520329
ln.grebnedliwednaabteihcs@ofni
Stad: Weert
Route: Op Kernies 3
Postcode: 6002 NC



op zoek naar gerelateerd: schietbaan limburg, schietbaan nederweert, schietbaan brabant, schietbaan swinkels, schietbaan eindhoven, wildenberg weert, eenmalig schieten op schietbaan, schietbaan belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kiwanis DrakenbootFestival Weert 2019 Kiwanis DrakenbootFestival Weert 2019 4 km Spektakel op het water in Weert nabij de stadsbrug....
Turnhal De Kazerne Weert Turnhal De Kazerne Weert 4 km Mooie en grote turnhal 1100m2 met goede geluidsinstallatie. Veel toestellen. Zowel vo...
fit20 Weert fit20 Weert 4 km 20 min. alle spieren intensief maar altijd en iedere keer onder individuele professio...
Naga Hitam Gym Weert Naga Hitam Gym Weert 5 km Naga Hitam is een sportschool die de gevechtskunst Muay Thai(thaiboxing) beoefend! W...
Loods 37 Loods 37 6 km De fijnste sportschool waar ik ooit heb mogen sporten. Geweldig veel mogelijkheden, e...
TC Altweerterheide TC Altweerterheide 6 km Super fijne tennisbanen!
TC Weert Oost TC Weert Oost 6 km Mooie locatie. Gezellig toernooi waar de corona regels netjes gevolgd worden en de aa...
Recensies
Ontzettend leuk om hier kleiduif te schieten. Mooie locatie en een hele sympathieke, kundige begeleider. Absolute aanrader!
Altijd fijn bij de Wildenberg. Mooie locatie, prima horeca gelegenheid en nette begeleiding voor zowel recreanten als sportschutters. Absoluut top!
Mooie schietranch met goede instructeurs die je echt leren hoe je met het kaliber dient om te gaan en te schieten. Zowel voor beginners als ervaren kleiduiven schutters een mooie locatie.
Mooie locatie, ruime parking en na het schieten genoten van hapjes en drankjes terwijl we de F1 kwalificatie van Zandvoort hebben gekeken. Het schieten met pistool was ook erg leuk. We werden goed verzorgd.
Leuke activiteit als bedrijfs-uitje. Goed opgezet, voor jong en oud. Nette, schone toiletten
Nog niet zo heel lang lid hier maar super ontvangst ook voor ze wisten dat ik lid ging worden. Ze helpen je ook op weg als je vragen hebt. Mooie accommodatie zowel voor kleiduif als kogelbaan. Hopelijk kan ik deze club voor lange tijd 5sterren blijven geven.
Mooi om je schietsport te beoefenen, leuk personeel. Ook leuk voor een dagje met vrienden en kennisen kennis te maken met de schietsport..!!!
Vriendelijke mensen, mooie plaats
Prachtige lokatie voor kleiduifschieten! Vriendelijk personeel! Mooie zaak. Gezellig om te zitten en iets te drinken of iets lekkers te eten!
Zeer uitgebreide keuze aan posten en machines voor akte en verlof houders. Best een stuk rijden vanuit de randstad, maar het is het zeker waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid