facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheppach Shop

Info

De onlinespecialist van Scheppach producten binnen de Benelux. Duitse top kwaliteit gereedschap sinds 1927! Bekijk ons assortiment: houtbewerking, tuin en bouw.



"Het grootste online assortiment Scheppach producten in Europa. Duitse top kwaliteit gereedschap sinds 1927! Bekijk ons assortiment: houtbewerking, tuin en bouw."
Adres:
Telefoonnummer: +31850188315
Stad: Aalsmeer



op zoek naar gerelateerd: Scheppach Duitsland, Scheppach verdeler Belgie, Scheppach gereedschap, Scheppach Belgie, Scheppach onderdelen, Scheppach Stofafzuiging, Scheppach review, Scheppach Compressor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twinckels Twinckels 2 km Heb recent de Fairybell Fairybell All-Surface Kerstverlichting 200cm-240 LED Warm Wit...
Recensies
Scheppach materieel is stellig af te raden -- Schaafselafzuiger gekocht voor schaafbank --> het schaafsel komt voortdurend vast te zitten in de buis + Daarnaast... Mijn Scheppach schaafbank heeft een aantal kapotte onderdelen. Ik heb nieuwe besteld... levertermijn 2 tot 16 weken!!! Op de vraag wanneer ze zullen leveren... Geen idee, komt van de fabriek in Duitsland en daar hebben we geen invloed op...
Een geleiderail besteld voor de invalzaag. Bij de eerste keer gebruiken bleek deze krom te zijn. Kan niet retour omdat ze niet kunnen beoordelen of dit tijdens transport of door gebruik is gebeurt.
Vreemde manier van zaken doen. Vooraf gebeld om te vragen of ze vanuit voorraad leveren en dit werd bevestigd. Nu anderhalve week later met tussentijdse beloftes dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden, heb ik nog steeds niks ontvangen. Net weer gebeld om te horen dat ze hun leverancier gaan bellen. Niks op voorraad dus. Ons bedrijf staat nu al anderhalve week stil op basis van deze onwaarheden en loze beloftes. Een uur in de wachtrij moeten staan om bij de klantenservice te komen die je ook van het kastje naar de muur stuurt. Waardeloos.
Snel beantwoorden van mails, maar zit na een kapotte afzuiger nu te wachten op een onderdeel van zijn vervanger netjes onder garantie geregeld, maar er miste een onderdeel in de doos en daardoor al bijna 1.5 maand zonder afzuiging, dit duurt echt veel te lang.
Heb een bladblazer op benzine gekocht snel en netjes geleverd. Na 2x gebruikt start hij niet meer heb gemaild met de klantenservice en krijg een automatische reply dat er binnen 48 uur een oplossing of voorstel komt, na 3 weken nog niks gehoord en weer gemaild hier komt helemaal geen reactie op zelfs geen automatisch antwoord .
Hallo, Heb een bandschuurmachine aangeschaft van Scheppach . Naar een maand plots een grote knal, en een vonk uit de schakelaar, schrok hier zo van dat ik met mijn hand tegen een plank sloeg zeren hand .En nu maar bellen met Karwei waar ik hem via de webwinkel heb aan geschaft. Hang al 10 min aan de telefoon. Ze konden mij trouwens niet helpen in de winkel. Zou wel makkelijker zijn geweest. Nu afwachtte hoe dit weer opgelost wordt. Hoorde wel van Karwei dat ze het merk niet meer gaan verkopen, gaat er uit. Denk toch te veel klachten jammer. Ik had het gekocht vanwege de naam die altijd zo stond als super spul. Maar nu begin ik toch te twijfelen. Een schakelaar zou toch een van beste moeten zijn.
ondanks persoonlijke afspraak na een dag geleverd te krijgen nu na een week nog niks ontvangen. klantenservice niet tot slecht te bereiken. Beter ergens anders bestellen niet in deze webshop
Bestelling gisteren geplaatst vandaag geleverd. Goede keuze hulp gekregen van Tom van klantenservice.
geweldige service, na melding werdt de machine opgehaald, en een spiksplinternieuwe opgestuurd, voorbeeld voor veel bedrijven groet Andre
Ik gebruik al Scheppach sinds 1985 omdat ik het een top merk vind. Nu al een aantal bestellingen gedaan bij deze webwinkel die alleen Scheppach heeft en het bevalt me goed. Had een paar vragen en werd vriendelijk te woord gestaan. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid