facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schepers Motoren

Schepers Motoren

Info

Voor alle motorkriebels kunt u terecht in Brunssum (Limburg). Schepers Motoren Design is het adres voor alles wat met motorrijden te maken heeft.

Adres: Haefland 31 c, 6441 pa Brunssum
Telefoonnummer: 0455644889
Stad: Brunssum
Route: Haefland 31 c
Postcode: 6441 pa


Recensies
Super garage. Neemt de tijd voor je. Mijn kuipdelen perfect aangepast voor de motor. Heeft ook echt verstand van zaken en is klantvriendelijk. Zeker een aanrader om te gaan.
Zeer tevreden over de service en onderhoud van mijn motoren Goede bemiddeling bij de verkoop van mijn Suzuki GT 750
Vriendelijk, vakbekwaam en super zorgzaam.....mijn nogal stoffige en haperende 25 jaar oude BMW F650 liep na een beurt weer als een zonnetje, maar bleek ook nog eens er weer als nieuw uit te zien na een zorgvuldige poetsbeurt. Zelfs het klokje op het dashboard was weer op de correcte tijd ingesteld! Over service gesproken :-
Na contact met Schepers blijkt dat ze niet aan ieder type of merk motorfiets werken zoals op hun site wel geclaimd word. Om de oliekeringen van de voorvork van mijn motorscooter Kymco AK 550 te vervangen kreeg ik te horen "daar werken wij niet aan". Misschien de text op de site aanpassen?
Mijn Suzuki Intruder VS 750 wilde niet meer starten carburateurs probleem Marcel heeft het probleem opgelost en mijn motor rijdt weer als nieuw. Chapeau voor Schepers motoren.
Marcel repareert de kleinste dingen en staat altijd voor ons klaar. Het is een super fijn gevoel verantwoord met de motor op de weg te rijden. En hier krijgen de motoren de juiste zorg met passie. Bedankt Marcel
Top bedrijf. Prijs kwaliteit dik in orde. Achterband van mijn Wildstar laten monteren en wiel lagers aan voorwiel laten vervangen. Absolute aanrader.
Goed advies en altijd plek om even voor een reparatie langs te gaan. Ook heeft Schepens vele motoren op voorraad voor iedere smaak en prijs.
Marcel van Schepers motoren design zal je helpen met zelfs de kleine dingen waar u een probleem mee zou hebben. Een praatje maken kan natuurlijk ook. Tevens is de passie voor motoren in welke vorm dan ook zeker voelbaar als je bij hem in de zaak staat. Kortom zeker een aanrader.
Vakman pur sang. Goed advies, super service. Niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Hij levert alleen het beste. Zijn occasions lopen en zijn veilig. Een man die zijn liefde voor motoren graag met anderen deelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid