facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheper Ziekenhuis

Scheper Ziekenhuis

Info

Dit is een Facebookpagina van vrienden van het Scheper. Voor de officiële pagina van Treant Zorggroep ga je naar https://www.facebook.com/treantzorg

Geschiedenis

Ziekenhuislocatie Scheper is onderdeel van het ziekenhuis van Treant Zorggroep, samen met Bethesda en Refaja. Binnen Treant Zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg.



"Onderdeel van Treant."
Adres: Boermarkeweg 60, 7824 AA Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591-691911
Stad: Emmen
Route: Boermarkeweg 60
Postcode: 7824 AA



op zoek naar gerelateerd: scheper ziekenhuis specialisten, plattegrond scheper ziekenhuis emmen, scheper ziekenhuis bezoektijden, scheper ziekenhuis bloedprikken, afdelingen scheper ziekenhuis emmen, scheper ziekenhuis emmen orthopedie, scheper ziekenhuis emmen vacatures, infectiepreventie scheper ziekenhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ontzettend slecht ziekenhuis. Eerst meer dan een uur wachten in de wachtkamer van de spoedpost ! Erna mega lang wachten op een verpleegkundige. Meerdere keren gingen de alarmbellen van het apparatuur af maar er kwam niemand. Het was ook nog eens rond etenstijd. Geen eten gekregen. Er werd verteld dat de arts pauze had, anderhalf uur later kwam pas een arts. Al met al enorm veel wachten en de zorg viel erg tegen. Niet aan te raden..... :
Heel fijn zorgpersoneel! Liefdevol, bekwaam, professioneel. Top. Voor de familie van zieken. Het bezoekuur is van 14 tot 20 door de week. Dat betekent niet dat er perse als al die tijd, iemand naast de zieke moet zitten praten om de stilte te vullen. De andere mensen op zaal liggen daar niet voor plezier. Herstellen gaat met rust, niet met 6 uur stilte vullen gekakel.
3 weken geleden 9-12-2022 geweest voor bloedprikken. Werd erg onkundig gedaan naar mijn mening. Daarna een scheef geplakte pleister erop die ik zelf daarna maar beter heb geplakt anders kwam er bloed op mijn trui. Thuis gekomen begon het al zeer te doen en al snel kwam er een enorme bloed uitstorting naar boven. Nu al een week een pijnlijke arm. Ga voortaan ergens anders bloed laten prikken want dit is de zoveelste keer al dat het misgaat in dit ziekenhuis.
Vrijdag 9 December geweest voor bloedafname. Naar alle waarschijnlijkheid is een een zenuw geraakt door de voor mij niet echt bekwame mevrouw, die niet naar mij luisterde. Nu nog steeds erg veel pijn op deze plek waar ik ben geprikt. Ga hier nooit meer hier heen voor dit prikken.
Ik ben geregeld in dit ziekenhuis geweest i.v.m kanker en een gebroken kaak en ben altijd fantastisch geholpen. De behandelaars waren vriendelijk en accuraat. Er is niets waar ik over zou kunnen klagen, alles verliep soepel en héél fijn!
Op 30 - 11 - 2022 Een nieuwe heup operatie gehad in Stadskanaal Zowel de gesprekken vooraf de operatie en nazorg totaal 2 dagen uitstekend tevreden 15 - 11 - 2022 de hechtingen eruit heb nog steeds een goed gevoel tot dusver
Slecht ziekenhuis mijn vader licht er al 5 weken nu weer longontsteking nu hebben ze wat gezien in de holte van de longen voor 7 jaar ook longkanker wij willen hem na UMCG hebben je ziet daar geen dokter ja zondag hij zal maandag na old wilde wij gaan met moeder na ziekenhuis het is om de dag 105 kilometer en dat eten is niet te vreten allemaal gestoomd
Geopereerd in Hoogeveen en daarna naar Emmen. Ontzettend goed verzorgd in Hoogeveen en in Emmen. Chirurgen en hun team, zorgmedewerkers waren geweldig!
Telefonisch sta je soms erg lang in de wacht. Daarna wel vriendelijk geholpen. Wachttijden ter plekke soms erg lang, maar ja, je weet niet wat er achter de deuren speelt. Vriendelijk personeel, en meelevend personeel op de seh.
Vriendelijk personeel, goede zorg. Het ziekenhuis heeft een fijn dorps karakter. Alleen het parkeren is een drama.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Scheper Ziekenhuis met het openbaar vervoer


Emmen, Ziekenhuis 140 meter
44
93
94
95
Emmen, Ziekenhuis 160 meter
44
93
94
95
Emmen, Boermarkeweg 23 440 meter
44
93
94
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid