facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schepens Tweewielers Oisterwijk

Schepens Tweewielers Oisterwijk

Info

Fiets reparatie op iedere gewenste locatie!

Adres: Vloeiweg 78, 5061 GD Oisterwijk
Telefoonnummer: +31613180813
Stad: Oisterwijk
Route: Vloeiweg 78
Postcode: 5061 GD



op zoek naar gerelateerd: Fiets Oisterwijk, V Bike Oisterwijk, Tweedehands fiets Oisterwijk, Recreatie Oisterwijk, Van der Linden fietsen, Piet Plezier fietsen, Oirschotsebaan Oisterwijk, Teamuitje Oisterwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schepens Fietsverhuur en fietsarrangementen Schepens Fietsverhuur en fietsarrangementen 42 meter Heel fijne fietsen, en een supermooie en leuke route Annita!
Recensies
Gisteren twee e-bikes gehuurd, het waren nieuwe , dus super!! We kregen een fijn advies voor een prachtige fietsroute mee!! De eigenaresse gaf ons alle aandacht ondanks dat er meerdere mensen stonden te wachten Top!!!!
Zeer goede service! Nieuwe kwalitatieve E-bikes,veel info over de talrijke fietsroutes.Een aanrader!
Ouder elektrische fietsen zeer slecht onderhouden, kilometerstand deed niet, slag in wiel, een van de fiets accu radius redelijk de andere zeer zeer slecht na twee uurtje op middelste stand als nog leeg accu zat vast kon er niet uit. En mocht echt niet ergens staan nee moest overdekt. Het licht viel uit en aan, Was de enigeste in buurt die goedkoopste was maar voor die prijs niet waard, en verschild niet veel met de rest sorry zeker geen aanrader gewoon
Via verblijfslocatie hier twee e-bikes gehuurd. Kwaliteit viel erg tegen. Ik heb vaker e-bikes gehuurd, maar zo slecht nog niet meegemaakt. Fiets liep aan, banden hadden weinig profiel, remmen werkten matig en van 1 fiets deed ook de kilometerteller het niet. Gezien de prijs mag je meer verwachten. Geen aanbeveling dus helaas.
We konden zelfs last-minute tijdens hoogseizoen op een zaterdagmiddag terecht voor 5 e-bikes. Goede kwaliteit fietsen, prachtige route door de Kampina mee gehad, zeer vriendelijke eigenaresse.
Slechte fietsen, slechte service, onvriendelijke eigenaresse. Fiets was dusdanig slecht onderhouden dat het gevaarlijk was er mee te fietsen. Na een klacht hierover, een grauw en een snauw van de eigenaresse. Huur hier geen fiets!!!!!
Puberzoon had - voor de zoveelste keer - een lekke band en deze moest snel gemaakt worden. Er werd na mijn uitleg een plekje vrijgemaakt en ik kon de fiets direct brengen. Met het schaamrood op mijn kaken, de fiets leek wel aan een mud-race te hebben deelgenomen, de fiets daar afgezet. De band bleek gescheurd te zijn, was helemaal op. Ook de andere band was niet veel meer. En er zaten nog 1 of 2 spaken los. Uiteindelijk twee nieuwe 'anti-lek' banden erop en de spaken waren gemaakt. Zelfs de ergste modder bleek eraf gehaald te zijn. Het was heel druk de klanten liepen bij zowel afgeven als ophalen af en aan, maar de fiets was op de afgesproken tijd klaar en kon de volgende dag weer met zoonlief mee; fijn!
Uitstekend bedrijf om een goede e- bike te huren. Geweldige capaciteit van de accu! . Dat is nog wel eens een heikel punt bij andere verhuurbedrijven. Schepens levert je een fiets om mooie én lange tochten mee te maken! Vriendelijke mensen die met je meedenken en daarbij uitgaan van mogelijkheden en niet van allerlei beperkingen. Goede en snelle communicatie via mail gehad. Kortom met dit bedrijf ben je verzekerd van een zorgeloze fietsvakantie.
Wij zijn .zeer tevreden en wat een service. Wat je ook vroeg alles probeerde ze Annita voor je te regelen en met het uitzoeken van fietsroutes en knooppunten. Annita dank je wel.
Slechte service. Niet klantvriendelijk. Oude fietsen met name de bakfiets. Onplezierige ervaring en geen aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid